Mit szóltok ahhoz, hogy Kunhalmiék ennyire leégették magukat? "Folytani a szót. '
Nekem személy szerint azért tetszik például Kunhalmi Ágnes jelenléte, mert egyrészt az életútjából kiderül, hogy színésznőnek készült (nem is volt túl élethű ez az ajtónak rohanós esete 😀), és hát miután nem sikerült neki a felvételi, akkor kezdett egyéb tanulmányokba, igaz vagy öt tíz évig nem kaphatott diplomát mert nem volt nyelvvizsgája sem, de benne van az a "buta bájos szépség". Másrészt ugye emlékszünk rá amikor azt mondta, hogy "azt majd akkor megyünk át a hídon, amikor odaértünk!", aztán szerintem még be is kuncogott egy kicsit a bugyijába, tuti hogy valamit szívott vagy be volt pipálva 😁... úgyhogy szerintem semmi baj nincs vele, mert tökéletesen jelképezi az ellenzék kvázi egyik vezető politikusaként, illetve most már inkább politikai aktivistájaként azt az egész a miliőt, ami magát az egész ellenzéket is jellemzi...
Szóval legalább nap mint nap meggyőződhetünk róla, hogy kik vannak az ellenzéki oldalon😁😁
Őszintén?
Pont nem izgat.
Állítom neked,hogy a magyarok legalább fele elrontaná ezt a szót,és nagy sok J és LY írását nem tudná.
Ja,és attól,hogy ugyanazt a hangot két különböző betűvel írjuk és helyes vagy nem helyes jobb lesz az országnak?
Nem.
De amíg ilyen hülyeségekkel vannak elfoglalva az emberek,addig az érdemi dolgokon nem gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!