Az Európai Baloldal-Munkáspárt 2006 lehet még meghatározó politikai erő a jövőben?
Figyelt kérdés
Ez az egyetlen párt,ami szimpatikus.
Azt akarom,hogy Magyarországon is legyen egy erős radikális baloldali párt,aki a munkavállalók és szegényebb rétegek érdekeit képviseli,mint a Die Linke,a Syriza vagy a Podemos.
De jelenleg még a csíráka sincs egy ilyen pártnak.Az MSZP is egy hazug párt,egyáltalán nem szociálisak és nem is baloldaliak.
2019. febr. 19. 23:50
2/5 anonim válasza:
A Podemos nekem is szimpatikus, de nem lehet egy lapon említeni egy kommunista eszméket hirdető párttal.
Remélem eltűnik a történelem süllyesztőjében a Európai Baloldal-Munkáspárt 2006.
3/5 anonim válasza:
Előbb utóbb valamilyen radikális baloldali mozgalom lesz itthon válaszul a jobboldali populizmusra.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem, mert nem azok az idők járnak Európában, hogy bárhol is radikális baloldalra szavaznának.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha össze fogna a Munkáspárttal, a Népi Fronttal, és a Balpárttal akkor lehetne parlamenti ha a libsik bekerültek ők is betudnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!