Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nem uncsi még ez...

Fideszesek, nem uncsi még ez a migránsozás?

Figyelt kérdés

Megint újabb óriásplakátok lesznek, nyilván az adófizetők pénzéből, teljesen feleslegesen.

Kérdezem, nem unalmas még?

2019. febr. 19. 20:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Folyamatosan támadnak egyre többen és jövőre még többen fognak jönni és a Soros is állandóan támad és védekeznünk kell, mert mindenki támad és a Fidesz és Orbán Úr megvéd minket a folyamatos harcban, mert harcolnunk kell és állandóan védekezünk és ellentámadás és harc az utolsó vérig, mert jönnek, jönnek és jönnek! Egyre többen jönnek!
2019. febr. 19. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Téged a Soros küldött?

Amúgy jó lassan esik le, h ez miről is szól valójában. A propaganda hatalmát sose becsüld le! Száz millió embert lehet ilyen egyszerű trükkökkel megvezetni!

2019. febr. 19. 20:11
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
Másoknak nem volt unalmas le "nácizni" a családtámogatást! Miért nácizták le? Mert a munkaerőhiányt nem migránsokkal pótoljuk, hanem családpolitikával! Szó szerint ezt írják: "Riasztó, ami Magyarországon történik. Most Orbán azt akarja, hogy több »valódi« magyar gyerek szülessen. Ez a politika a harmincas éveket idézi".
2019. febr. 19. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Most is megkaptam a "0%" mer mertem véleményt írni, + fáj az igazság!:)
2019. febr. 19. 20:24
 5/16 anonim válasza:
30%

Szerintem unalmas ,lehetne valami más téma pl. a 3. világháború kirobbantása,az EU összeomlása, és a teljes anarchia. Hülyén hangzik, de lehet reális esély az első kettőre. Valahogy az iszlám állam is izgibb, mint Soros és a gazdasági bevándorlók kalandos története.

Amíg nincs ellenzék az országban ami erős addig ne is várjunk mást. Ha belegondolunk a BP-n rendezett előválasztás és állítólagos kamu cédulák miatt végleg lebőgött az ellenzék.

A plakátok is teljesen uncsik,semmi új,legalább új színkompozíciók lennének rajtuk,vagy valami művészi lenne majd az egész,amit nem hiszek hogy beteljesedik :D

2019. febr. 19. 20:27
 6/16 anonim válasza:
81%
De már nagyon unalmas de ha ilyet látok a tv-ben átkapcsolok nem érdekel már Orbán Viktor hülyesége.
2019. febr. 19. 20:38
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem fölösleges. A migránsok nagyon veszélyesek.
2019. febr. 19. 21:08
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Hogy lenne már unalmas? A híveknek már csak ettől áll fel.

Mindenesetre aranyos, hogy a legújabb degenerált plakáton a Fidesz a saját pártcsaládját támadja. Nem Sargentinit, nem Timmermanst, hanem a néppárti Junckert.

És még ezek után sem vágják ki őket az ENP-ből.

2019. febr. 19. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
7%
20:12: te szültél ma már?
2019. febr. 19. 21:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Vállal valaki eutanáziát. Nekem annyira van elegem ebből, hogy nincs kedvem élni. Csak gyáva vagyok magamtól elvenni az életet.
2019. febr. 19. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!