Van itt olyan 40 év alatti házas nő, aki felveszi majd a 10 millió ft kamatmentes hitelt?
Nem provokációnak szánom csak érdekel,hogy ki az aki ilyen lutriba belevág.A csokkal is az a bajom,hogy egyszerűen parasztvakításnak tartom.Magyarán leginkább az jár jól vele akinek alapból is van pénze.
Emellett megmondom őszintén én attól tartok leginkább,hogy nagyon sokan belefognak ebbe bukni, ugyanúgy mint a svájci frank alapú devizahitelekbe.
Mert mi van,ha x időn belül nem tudod teljesíteni az előírt "gyerekszámot",mert bármi előfordulhat emberek vagyunk nem pedig "tenyészbikák".
Akkor nem,hogy csak vissza kell fizetned, hanem kamatostul kell visszafizetned a felvett hitelt.
Ami még bosszantóbb,hogy még inkább feljebb fognak menni az ingatlan árak.
Érdekelne másnak is a véleménye.
Már hogy ugorhatna fel 120-ra? MIÉRT és MITŐL ugorna fel?
Látszik, hogy gőzöd nincs a hitelkonstrukcióról, (fixkamatozás!) csak lököd az ellenzéki rizsát.
Erre térjünk vissza később, ha nagy kegyesen közlik a részleteket.. Tipikus, hogy Orbán elmondja mintha milyen jó lenne, majd folyamatosan jönnek ki az apróságok és a buktatók.
Egyébként nem érdekel, aki 10 millió hitellel akarja indítani az életét, tegye.
Én nem fogom.
"Sőt, ha nem mész be a munkahelyedre, akkor valszeg abból is gondok lesznek."
Milyen gond?
"Sokakat meg negatívan érint.."
És? Nem tudom lejjebb vinni az ingatlan árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!