Ha valaki összedobna egy hazafias hangvételű gyerekrajzfilmet, mondjuk egy 1848-as katona kalandjairól szólna akciófilm-szerűen, de közben lennének benne hazaszeretetre nevelő elemek is, betiltaná a TV, vagy adhatná?
Kérdező
Kérdem tisztelettel, utána mi lesz? Embert nem öltem, véleményem meg szerintem lehet.
"Kérdem tisztelettel, utána mi lesz? Embert nem öltem, véleményem meg szerintem lehet"
Fogalmazzunk úgy, hogy "az állam többé nem a te oldaladon fog állni."
Nem arról beszéltem, hogy itt miket mondhatsz.
Hanem arról, hogy az egész világnézeted meg értékrended arra alapul, hogy "Isten" oldalán állsz, vagyis bármit is csinálsz, azt a jelenlegi világrend helyesli, tehát a hatalom testőrként mögötted áll.
"büntethető bárki, aki a holokauszt történéseit tagadja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel"
na már most, mi az hogy 1848??????? ne hogy már fontosabb legyen mint a holokauszt! :D
Még egy kuruc.info szökevény, akiknek el kell magyarázni, hogyan működik a világ, parancsolj:
1. Elkészíted a rajzfilm első részét (szakzsargon sz.: pilot).
2. Kopogtatsz vele a csatornáknál.
3. A csatorna megnézni, ha tetszik* neki berendeli a többi részt.
4. Elkészíted a többi részt
5. Profit
* - Hozza-e az elvárt nézettséget (pénzt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!