A Mi Hazánk miért maradt ki az MTV buliból?
"Csak olyan furcsa, hogy megegyezik a kommunikációjuk és aki nem ők, nem Fidesz, az ballip párt."
Aki meg nem ti, az csak fidesz-bérenc lehet. Nektek ebben egyezik a kommunikációtok. (Aki meg nem fidesz-fan az nyilván sorosista, ahogy hallhatjuk azt is nap mint nap. :O)
"Mert nem egyeznek teljesen az álláspontjaik a baljobbik tüntiző elvtársakkal."
Ezen mit kell bizonyítani? Logikus, hogy azért léptek ki a Jobbikból, mert nem akarják ezt az egészet és azért nem léptek be a Fideszbe, mert azzal sem értenek egyet.
Ugyanígy nem egyenlő az MSZP a Fideszzel, a Momentum a Kétfarkú Kutya Párttal, stb.
" Ezen mit kell bizonyítani? "
Én azokra lennék kíváncsi akik szerint a fidesz "megvette" a Toroczkait meg a többit aki benne van a "Mi Hazánk" nevezetű tömörülésben. Tetszik érteni? Ettől függetlenül nem vagyok nagy pártolójuk, kíváncsi leszek mire viszik. De a fidesz-bérencezők elég egysíkú gondolkodással rendelkezhetnek szerintem. Nos ennyit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!