Miért bűn az önmagában, ha valaki Fideszt szereti jobban mert szerinte az ellenzék töketlen?
Én nem tartom bűnnek. Már ha nem zavar az a tény h az ország az elmúlt 9 évben a béka segge alá került.
(Ugyanis mi vagyunk az EU-ban a 2. legszegényebbek.)
A magyar melós 1/8-át kapja ugyanazért a munkáért.
És KIZÁRÓLAG az agymosó propaganda megy 0-24 a migráns riogatással meg a gazdaság növekszik féle kamukkal.
Egy országos munkaeröhiány és kivándorlás sújtotta országban.
Család támogatási rendszeröl beszélnek holott a 35 alattiak 75%-ának nincs is gyereke ! Ember ! A Fidesz az elmúlt 9 évben egy tökéletes Mátrix szerű rendszert kreált ahol mindenki ellenség (aki nem velük van) és a kommunikációjuknak tökéletes ellentéte a VALÓSÁGNAK.
Pillanatnyilag is minden mutatóban zuhanunk lefelé.
De természetesen jogod van rájuk szavazni. Csak ne csodálkozz majd ha egy stadionba visznek be műteni a közmunkások. Meg hogy nekünk még e jegy rendszerünk sincs holott Bécsben már önjáró buszok vannak.
Én nem szeretem egyik ellenzéki pártot sem de a fideszt megugysem.
Úgy mondanám, ahogy Jakab Péter mondta a hír tvben.
Nem érdekel hogy mellettem azok az emberek akik nem szeretik és bírálják a kormányt h azok ellenzékiek vagy nem.
Ő is azt mondta h nem érdekli h Gyurcsány kiment tüntetni amikor ők is. Jóga volt de attól még nem szereti.
A jobbik állt a nezeteimhez legközelebb de mióta Vona Gábor nincs azóta nincs igazából olyan párt.
Viszont szavazni elmegyek meg akkor is ha nem lesz már jobbik de sem a fideszre sem gyurcsanyra sem az MSZPre nem szavazok.
Kérdező, amit utoljára leírtál, abban pont, hogy a jelenlegi gyereksereg is részt vett.
Amúgy szeresd a fideszt.
Én leszarom a politikát, mert mindig is a saját érdekeiket nézték az ott lévő emberek.
Ki beszélt a gdp-ről? Én az átlagfizetésről írtam.
Bár gondolom szerinted ez sem probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!