Miért van ennyi ingyenélő az országban?
Én is most írtam ki kérdést :D
Eszem megáll, hogy mennyire semmirekellő, ingyenélő egyén van ebben az országban.
Az egyik főkolompos már válaszolt is.
"elen pillanatban annyit nem kinálnak, amiért érdemes lenne felkelni."
Milyen végzettséged van.
A sok idióta sztahanovistát öröm olvasni, aki szerint azért élünk hogy dolgozzunk azért hogy mások gazdagodjanak. :D Az ilyeneknek tökéletes ez a népnyúzó hulladék kormány.
Nekem valahogy a kommunista robotnál szimpatikusabb a svéd modell, ahol heti 3 napot, napi 4-6 órát melóznak, mégis 8-szor annyit keresnek mint a 12 órázó magyar, és világszínvonalú a gazdaságuk a mienkkel ellentétben. Azt csak az ostoba hiszi hogy a mai világban a robotok, számítógépek, internet világában csak úgy tudsz megélni ha 60 évet robotolsz napi 12 órában, heti 6 nap. De ti csináljátok nyugodtan, ha ennyi az életcélotok. Persze biztos én rohadjak meg hogy pihenni, kikapcsolódni, családdal lenni stb. is akarok néha, nem csak a sor mellett enni a kefét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!