Kedves Hölgyek! Megjött a kedvetek az Orbán csomagtól a család alapításhoz & szüléshez?
A hazának gyerekre van szüksége. Öregedő a társadalom. Nincsen aki fizesse a mai dolgozók nyugdíját. A nemzet fennmaradása a gyerekek számától függ. A gyermek egyébként is öröm ! Benne születsz újjá. A saját éned egy darabja. Te vagy csak kicsiben. Amit neked nem sikerült elérni, azt a te segítségeddel megvalósítja Ő az életben. Ha te nem is leszel tovább élsz őbenne és gyermekeiben.
Most az Orbán csomag lehetsőséget nyújtot, hogy a családot válaszd számos az életben is használható kedvezménnyel (SZJA mentesség, új kocsi stb). Most elgondolkozol hogy belekezdj életed nagy kalandjába?
Ja! A bérekkel van a baj, szerintem is! Mert hogy nyugaton dolgozó magyarok nyugati bérért, náluk aztán jönnek sorban a gyerekek, 4 alatt meg sem állnak!!!
Nyugati bér, tolerancia, mosolygás, szép, tiszta, rendezett környezet, kiváló infrastruktúra, kiemelkedő oktatási színvonal, jól felszerelt kórházak kiváló orvosokkal, minden egyben van és minden rendben van (legalábbis a fejetekben tutira ez a kép él, s legyen akár így! Ez mind igaz!) Akkor miért fogy az európai ekkora nagy bőségben, jóságban? (az európai!!!)
Én azért nem vállalok gyereket, mert nem akarok gyereket, a kormány fejre is állhat, ha 1 milliárdot ígérne nekem 1 gyerekért, akkor sem vállalnám! Külön eset vagyok, szó se róla, de az elsöprő többség, aki nem vállal, az úgy van vele, hogy ÉN, csak ÉN, aki számít! Köves Slomó mondta erre, hogy "értékrendi válság". AZ! Szerintem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!