Mit gondoltok a "kormányváltásig nem szülök" mozgalomról?
Én csatlakozom. Sőt fogadom, hogy utána sem fogok szülni. Egy ellenálló.
80/F.
#13 - nem hinném, hogy ezért van gyereke valakinek. Ez pontosan olyan aljas számítás, mintha pénzért szül valaki, és nem is nagyon jön be. Nagyon zavaros gondolat ez.
Amúgy a "mozgalom" kb. a metoo hatékonyságával és komolyságával rendelkezik, nettó baromság. Furcsa is lenne, ha magamat felvilágosultnak, szabad akaratúnak tartom, és egy fostos miniszterelnök (_bárki_ neve behelyettesíthető a múltból és a jövőből is!) regnálása vagy nem regnálása lenne annak a feltétele, hogy úgy éljem/alakítsam az életem, ahogy akarom. Nonszensz.
Orbánért nem szülni nekem nem különbözik attól, mintha Orbánért szülnék.
Én szeretnék egy vagy két gyermeket, ha nem érzem biztonságosnak az országot, akkor nem ide, de a döntésemben nem Orbán fog befolyásolni.
23/N
Sok cikket elolvastam.
Én 21 vagyok, egyszerűen nincs mód arra hogy kifejezzem mennyire rühellem Orbánt. Egy undorító nyomorék.
Szóval én nem szülnék, hisz hova? Egészségügy sz*r, meghalsz mire ellátnak és nehogy azt higgyük hogy a gyerekek kivételek ez alól (a húgom majdnem meghalt) az oktatás egy fos, amire a gyerek felnőtt nem lesz tanár sem.
Magyarország a világ putritelepe.
Facebookon láttam a képet, persze ment a hazaárulás, meg az anyázás.
Igazából én megértem azokat akik nem vállalják be, ennek van biológiai oka is. Igaz h feladatunk a gyerekszülés, önreprodukció, de ha az életkörülmények rosszabodnak akkor csökken a születési ráta. Ez szimpla biológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!