Miből lenne eltartva, felnevelve 4 gyerek?
Értem én h sok támogatás lenne, de ezt egy tollvonással el lehetne törölni, ahogy nagyon sok mindent. A gyerek viszont ott van. Na meg ha nem megfelelő a munkahely, nem keres eleget a szülő akkor ismét probléma van.
Értem én hogy egy gyerek kevés, 2 esetén is csak a két szülő van reprodukálva, de 3-4-5 gyerek már sok, mire annyit felnevel a mai világban ég család belerokkan. Nem kádárizmus van, nem úgy van minden mint akkor.
Ha nem csináltok megint olyan baromságot mint 1994-ben meg 2002-ben, és nem hisztek megint a ballibek hazugságainak, akkor nem lesz olyan kormány (ismét) amelyik visszavonja a családtámogatásokat és nem lesz ilyen probléma.
Ha igen, akkor 4 évig szívni fognak a családok, aztán az összes többi ember (ahogyan történt 1994 és 2002 után is már) és újra megszavazzátok azokat akik visszahozzák a családtámogatásokat.
Szerintem 2 hülyeség már túl sok is volt, tanulni kellene belőle és a hibát (plána ha ilyen hatalmas) nem kellene megint elkövetni. Akkor nem lesz gond.
Volt már több vezető aki ezeréves birodalomról szónokolt, aztán mégsem úgy lett.
Normális fizetés kellene nem támogatás. Hányingerem van ettől a szótól.
Abból, amiből Afganisztánban vagy Nigerben: [link]
Itt láthatod, hogy van sok gyerek. Nem éppen Németországban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!