Van még Európában még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol az állam ennyire támogatja a gazdagokat?
Egykulcsos adó
Családi adókedvezmény
CSOK
Állami támogatás autóvásárláshoz.
Az államnak nem pont az lenne a célja,hogy mérsékelje a szakadékot a gazdagok és szegények között?
" Milyen gazdagok? 3 gyereke lehet bárkinek, szegénynek, gazdagnak, átlagosnak is."
Hát,ha most ebből indulunk ki 10 is lehet bárkinek:)
45 éves koráig simán:D
Nem tudom,nálam valahogy nonszensz,hogy egy kapitalista rendszerben azokat támogatja az állam,akik amúgy is a rendszer nyertesei.
Ez hová vezet?
7 Európai Uniós országban van egykulcsos adó,megnéztem.
De,hogy ez mellett még egyéb olyan intézkedéseket hozni,amivel a gazdagoknak kedveznek nehezen tudom elképzelni,hogy más országokban van ilyen.
Ráadásul pont ezeknek a gyerekei lesznek jó eséllyel vagy vállalkozók vagy valami zsíros állami alkalmazás.
Akik meg értéket termelnek,azok nem igazán fognak szaporodni.
Az urizáló réteget szaporítani pedig nincs értelme.
A gazdagokból kevés kell,mert a társadalom nem bírja őket eltartani.
Elég lenne nekik 1-2 gyerek,nem 4.
Közben akikkel meg elakarják tartani magukat,azok meg nem születnek meg.
Ebben mi a logika?
"Hülye proli vagy, kérdező. "Gazdagokból", vagy inkább mondjuk úgy, jómódúakból sok kell, szegényből "kell" minél kevesebb."
És hol és mit fognak dolgozni ezek a jómódúak egy olyan országban,ahol diplomás emberek gyárakban dolgoznak?
Nevetséges a világlátásod, kérdező.
Szerinted a "jómódú" szerinted mitől jómódú? Nem esetleg azért mert valami olyat tud és olyat dolgozik, amit meg is fizetnek? Lehet vállalkozó vagy olyan szakember, akinek messze nem minimálbért fizetnek. Ezt el se tudod képzelni, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!