Mekkora a kormány tényleges támogatottsága ha csak belföldet nézzük?
Ebben igazad van, azonban a kérdező a "nem szavazókat is beleértve" akarta tudni a választ. A közvéleménykutatóknál ez a 32-39% közötti érték pont a nem szavazók nélküli támogatottság. Ott van mindkettő mellett a 33% nem szavazó rész.
A kérdés pont arra irányult (szerintem) hogy ki hogyan véli az ő szavazataik megoszlását - már ha szavaztak volna. Akkor pedig a 32-39% a minimum érték és ehhez jön még sok százalék a nem szavazók közül.
#6, #7-nek:
Csak úgy kérdezem:
Van egyáltalán fogalmad róla, hogy mi a téma amiről beszélünk?
Elárulom: Összes Magyar-külhoniak="bel"honiak
Ennek mi a franc köze van az első másfél órához?
Ha halgattál volna, bölcs maradtál volna!
Van egy olyan dolgo - amit láthatólag nem ismertél fel - hogy irónia.
Azt akartam vele megmutatni, milyen butaság volt amit leírtál. Hogy te egy napig számoltál és ezért az eredményed annyi, ami így helyes is.
A másfél óra csupán jelzése akart lenni annak, hogy mivel fogalmunk sincsen arról hogy otthon ki mit ír papírra és mit számol, így nyugodtan kijelenthetem hasraütés szerűen ezt az időpontot is, hogy akkor rontottad el a számításodat - mintha tudnám. Honnan tudhatnám? A lényeg - beírtál egy számot és leírtad, hogy helyes mert egy napig számoltad, én erre írtam egy hasonlót. Pedig én nem is számoltam semmit, de ugyanúgy leírhattam és te ugyanúgy nem láthattad. Akkor értetted volna mi volt ez az egész.
#13, #14-nek:
Csak azt nem értem, hogy ha már nagylelkűen úgy fogalmaztál hogy:"nem ismertél fel", vagyis azt azért feltételezed rólam hogy ismerni azért ismerem, akkor utána miért magyarázod el? :D
Némi szereplési vágy? Semmi gond vele, de legközelebb ne olyannal szemben próbáld gyakorolni akiről te magad is sejted, hogy "nem az a súlycsoport".
Unatkozol?
Miért nem olvasod el akkor rendesen amire reagálsz MIELŐTT reagálnál rá? Nem magyaráztam el neked mi az irónia, nem volt hosszú a szöveg, nem bonyolult rájönni hogy nincs benne ilyen. Azt magyaráztam el neked hogy mit írtam, mert nem értetted meg hogy az irónia volt.
De nyugi, most sem feltételezem, hogy megértetted, írhatod a következő levelet!
#15, #16-nak:
" Nem magyaráztam el neked mi az irónia,"
kontra:
"Azt akartam vele megmutatni, milyen butaság volt amit leírtál."....
Most te vagy ennyire ostoba, vagy engem akarsz hülyének nézni?
Te nem "tanárnéni/bácsi" vagy aki a diákot "ossza" éppen! Kicsit sokat képzelsz magadról!
#17 vagyok:
Vagy csak a hülyeséget próbálod kimagyarázni, igen béna módon! :D
#19-nek:
Te tényleg hülyének akarsz nézni! Pontosan abban a helyzetben vagy, amit rólam feltételezel!
Az első reakciódtól kezdve pontosan értem hogy mit akartál kifejezni, ez már neked is egyértelmű kellene hogy legyen!
Te viszont eltelve a saját elképzeléseddel, nem veszed észre hogy egy igencsak túlhaladott kérdést elemzel, bohócot csinálva saját magadból!
Ugye milyen szar, ha valaki tükröt mutat, és te nem veszed észre? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!