Orban Victor fel hogy elkordonoztatta a varkert bazart a kamu ertekelo idejere? Pedig o nagy kordon bonto hireben all es sosem vetemedne arra hogy elhallgattassa azokat akik nem ertenek egyet vele
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 12:52
11/19 A kérdező kommentje:
Aki a megboldogult szenátor nevét nem tudja leírni az maradjon csendben.
2019. febr. 10. 14:05
12/19 anonim válasza:
Akarod még fokozni a műveletlenségedet? Te komolyan azt gondolod hogy McCain nevét írtam el? :D :D :D :D
13/19 A kérdező kommentje:
Egy fidesz provokátortól bármit elhiszek.
2019. febr. 10. 14:08
14/19 anonim válasza:
De én nem vagyok fideszes ( a nevemmel visszakereshetőek a hozzászólásaim :D ), csak zavar hogy fájdalmasan hülye vagy.
15/19 anonim válasza:
Már egy/több múltkori szösszeneténél tisztáztuk, hogy egy fizetett román szőröstalpú provokátor.
16/19 A kérdező kommentje:
Ja azok szavaznak pénzért a Victátorra meg az ukránok. 300 ezres nyugdíjakért.
2019. febr. 10. 14:36
17/19 anonim válasza:
És neked meg mi a büdös franc közöd van ide?
18/19 A kérdező kommentje:
Gondolom Báyern Zsóti küldött ide titeket beszólni a baloldali érzelmű embereknek akik megvetik a lopást és a nép kizsákmányolását.
2019. febr. 10. 14:43
19/19 anonim válasza:
"Már egy/több múltkori szösszeneténél tisztáztuk, hogy egy fizetett román szőröstalpú provokátor."
Erről lemaradtam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!