Ki lehet a következő Vona Gábor?
Nagyon jó lenne egy ilyen figura speciel nekem hiányzik a közeléből.
A videóit szeretem.
Nem tudom. Lehet, hogy ennek a népnek nincs is rá szüksége.
Volner szánalmas mint a többi mi gatyánkos fidesz tagozatos.
MZP na ő már valaki!
márki zayt és családját kiemelten pocskondiázza a fidesz propaganda gépezet,ezért jelenleg tőle fosnak a legjobban.
vonát meg nem kell leírni.
vissza fog térni ha itt lesz az ideje,csak hát egy ekkora pofon után,nem csoda ha csalódott.
mert mindent megtett,lóvé is a rendelkezése állt,erre az idióták miatt nem csak nyert a fidesz de még a 2/3adot is összehozták ami lesokkolt minden jóérzésű embert,nem csak őt.
Vona se nem hülye törpe, se nem tolvaj, se nem fideszista.
Reményeim szerint visszatér a politikába.
Maga Roy, vagy utódai közül valamelyik kisnáci.
Ezt a szoclib oldalon is hasonlóképp gondolták, bár mára azokkal nyíltan is összecukisodtak, összeédesedtek.
Vona most amúgy is rettenetesen elfoglalt: videóban közölte , hogy nem ér rá rajongóival pepecselni, elvégre --Allah híveként-- Jézus második eljövetelét várja...
Aztán 2019. március 21.-ére az általa beígért fecskével bizonyosan küld valami videoüdvözletet Köves Slomónak.
Vagy szted ezt is a szkinhedvezérre hagyja?
Mert akkor hajjaj! :)))
[link] <<< nézd meg, kik írták, nézd meg, mikor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!