Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csodálkoznak azon, hogy...

Miért csodálkoznak azon, hogy nem szaporodik a magyar, amikor a 25-34 éves korosztály FELE mamahoteles még?

Figyelt kérdés

Olvastam erről egy megdöbbentő statisztikát, hogy Magyarországon borzalmasan sok a mamahoteles még a középkorúak között is. Ezzel második legrosszabb a lakhatási helyzet az Európai Unióban. Aki mamahotelben nyomorog annak párja sem lehet, nem hogy még gyereke. És ha megnézzük a másik felét a társadalomnak, akik már nem mamahotelesek, azoknak is legalább a fele albérletes vagy munkásszállós. Sokszor sokadmagával bérelnek együtt egy albérletet, és örülhet ha egy szobán nem kell osztoznia másokkal, nem hogy még egy teljes lakáson. Ez a magyar valóság, ráadásul ezeknek az embereknek, minden fillérjük rámegy így is a lakhatásra, nem tudnak gyűjteni még önerőre sem. Egyedül a maradék egynegyed, akik jó családba születtek és örököltek/vettek nekik lakást a szüleik, azok tudnának elméletileg gyerekeket vállalni, de azok se mind akarnak, mert valaki alapból nem szeretne gyereket, nem csak anyagi és lakhatási okokból.

Csodálkoznak, hogy fogy a lakosság, amikor a gyerekvállalásra alkalmas korban lévő lakosság 3/4-e alapból meg van lőve? Ráadásul a Fidesz csak ingatlanár drágító intézkedéseket hoz, így még jobban nehezíti ezt a dolgot. Így tényleg nem lesz más lehetőség, mint arabokat, négereket befogadni a harmadik világból, akik putriban is hajlandók szaporodni egymás hegyén hátán.

2019. febr. 8. 16:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért csodálkoztok a mamahotelen, amikor Budapesten a legkülsőbb kerületekben is 150 ezer egy másfél szobás luk bérleti díja?
2019. febr. 8. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Én megadóztatnám az albérleteket, a lakásvásárlást és a gyerekvállalást is. Teher alatt nő a pálma, tessék csak küzdeni.
2019. febr. 8. 18:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az egész Fidesz bagázs csodálkozik ezen."

És akkor mi van? Pofán kell őket hagyintani.

"Sőt még fel is vannak háborodva, hogy miért nem szaporodik a magyar."

Akkor mégegyszer.

2019. febr. 8. 19:02
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

"Budapesten a legkülsőbb kerületekben is 150 ezer egy másfél szobás luk bérleti díja?"

Épp most jött az értesítő, új építésű lakás havi 100 ezer. Nem új építésű, patika állapotú 90-ért is van. Az fejenként havi 45 ezer. Nettó 2 főre 500 ezer.

2019. febr. 8. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:

3-4 éve voltam sokszor szülészeti osztályon.

mindig tele voltak a szobák.

igaz,hogy 10 kismamából 9 roma volt,de jönnek a babák...

2019. febr. 8. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem tetszik, el lehet menni.
2019. febr. 8. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
71%

"Miért csodálkoztok a mamahotelen, amikor Budapesten a legkülsőbb kerületekben is 150 ezer egy másfél szobás luk bérleti díja?"

Azért,mert csak a magyarok olyan hülyék,hogy képesek egy garzonért egy havi fizetést odaadni.

Lett nálunk egykulcsos adó,szépen fel is verte a sok idióta az albérletárakat,mert kicsivel több pénze lett,már oda is adja egy lakástulajdonosnak.

2019. febr. 8. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:
71%

Ajánlom az alaposabb statisztikai adatok böngészését mielőtt hülyeségeket írsz.

Egész EU-ban csökken a születések száma ha kizárólag pl németeket, franciákat nézed (tehát akik nem bevándorlók és a szüleik se!).

Szlovákia születésszáma is csökken, horvátoké is. Mo.-é kicsit nőtt (termékenységi ráta).

2019. febr. 8. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Mind igaz, amit írsz, de nem lehet, hogy értékrenddel sem vagyunk rendben? Mert én ezt látom! Hatalmas zűr van benne! S a hiba szerintem ott gyökerezik!
2019. febr. 8. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát igen. Sajnos drága a lakás és kevés a bér. A fiatal huszon éves házasoknál nem is tudom elképzelni hogy tudnának sajátba menni és hogy tudnak közös jövőt tervezni.

Nekem sem sikerült, most pedig már negyvenesen, háát van örökölt ház de nincs kivel :-D

2019. márc. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!