Ha nyugaton akartok élni miért nem mentek nyugatra? Mi a baj ithon? Ez a lustaság?
"Hát persze! :) A Magyarországiak mindenből németszimvonalat akarnak! De ha meg kell dolgozni érte e gyárba az fáj."
Igen, a németek is bizonyára azért keresnek ötször annyi pénzt, mert 12 óra helyett 60 órát melóznak naponta.
Nézd meg ember ezt a videót nézzétek meg . És meglátjátok hogy a dicsőséges nagyurak a népet tapossák ebben a században is . Főleg kérdező ! 😃
"Hogy nőjenek jobban ha nőnének még jobban akkor meg infláció lenne azt akarod"
Mivel az infláció alapvetően jó dolog és gazdaságra élénkítően hat, szóval én nekem semmi bajom velem, még mindig jobb, mint deflációs spirálba kerülne a gazdaság.
"A Magyarországiak mindenből németszimvonalat akarnak! De ha meg kell dolgozni érte e gyárba az fáj."
Hát az útépítők is dolgoznak rendesen, nem könnyű munka sokszor aztán valahogy mégsem olyan tartós.
Franciaországban 35 órás a munkahét,ez kéne ide is.Lusta vagyok,mint a dög,nem akarok dolgozni.
Kell a francnak túlóra
Kérdező, a szocializmus elején sem volt senki hajlandó dolgozni. Mert nem volt ÉRTELME! Apám mesélte hogy 1 napi napszáma kb. 1 kiló kristálycukor ára volt. De mikor az elvtársak ismét engedélyezték a háztájit és a maszekolást, ahol a magad jólétéért dolgozhattál, mindenki maximálisan dolgozott. Az volt az ország virágkora. De ma a kormány mit tesz azért hogy megérje dolgozni? Adókat emel? Többet lop a közösből? Egy árva lépést nem tett annak érdekében hogy megérje dolgozni. Sőt, akadályozza a munkát. Például ha maszek akarsz lenni akkor fizess KATA-t, TB-járulékot meg a jó ég tudja mit, akkor is ha nincs bevételed. Vagy ha őstermelő akarsz lenni, akkor csak akkor vehetsz földet ha a feltételeit teljesíted. Hát így nem fog menni a munka.
Én mikor Ausztriában munkát vállaltam, még a nevemet sem kérdezték, de még azt sem hogy honnét jöttem. Csak idővel baráti beszélgetés alatt jöttek ezek elő. A saját hazádban meg felelj meg lehetetlen feltételeknek ha dolgozni akarsz. És legyenek irreális végzettségeid és gyakorlatod.
"De csökken a forint értéke ha a bérnövekedés mellet nincs gazdasági teljesítmény!"
Infláció is több módon befolyásolható, ideje lenne átismételni a tanultakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!