Nagy Feró melyik kórházban volt? Tényleg annyira rendben van az egészségügy?
2019. febr. 7. 17:30
11/19 anonim válasza:
Azt írta, hogy Siófokon műtötték.
12/19 LazyJones válasza:
Jófajta mentalitás. Ha mentősök, orvosok, ápolók, betegszállítók, kórházi alkalmazottak mondják, hogy szar az egészségügy, és omlik össze a teljes ellátórendszer, az csak ballib propaganda. Ha a médiaprosti közli, hogy minden baba, akkor minden baba. Congrats, balra el.
13/19 mindentudó99 válasza:
Nagyban függ melyik kórházba kerül az ember. Sokat felújítottak már. Én pl Dunaújvároshoz tartozom. Semmi okom a panaszra. Egész tűrhetően felújították. És van teljesen új épület is az meg szuprer. Ct-re eddig 10 nap volt a leghosszabb várakozásom. Voltam már vagy háromszor. Namármost a minap a Semmelweis egyetemen jártam Budapesten. Hát valami borzasztó a Dunaújvárosihoz képest. Valami gusztustalan volt ahol az orvos is fogadott. Ettől güggetlenül a Feró egy fideszes se..nyaló. De a munkásságát ettől függetlenül elismerem mert kiváló zenész.
14/19 anonim válasza:
"Nagyban függ melyik kórházba kerül az ember."
Igen, meg az, hogy ki vagy.
15/19 mindentudó99 válasza:
Pesze az se mindegy. Itt is van vip szoba is napi 6000 ért.
17/19 anonim válasza:
Vannak az országban frankón megcsinált kórházak, természetesen EU-s pénzből.
18/19 anonim válasza:
Nem vagyok celeb, mégsem voltak problémáim az egészségüggyel pedig az utóbbi 3 évben igen sok helyen megfordultam.
Hálapénzt nem adtam, volt hogy próbáltam adni de mereven elutasítottak.
Mindig kedvesek voltak, igaz en elég türelmes vagyok, nem problemazok nem toporzékolok.
Fogorvoshoz körzetihez járok és tökéletes, alapos doki.
Kórházakat sok helyen felújították, de igazabol nekem maga az orvos tudása fontos, kibírom ha 5 nap kórház alatt nem Gundel menüt kapok.
Egyedül a Sz. János kórházban volt 1 dokinő, akiről nem tudok jót mondani. De ez emberfüggő és erről nem a Fidesz tehet.
19/19 anonim válasza:
Melyik ország az amelyikben mibden tökéletes az egészségügyben? Nincs ilyen ország a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!