A bajai lángosos az új ellenzéki hős?
15 perc hírnév jár neki is, mint a többieknek, akiket felkapott az ellenzéki sajtó, aztán ejtik őt is vagy öngyilkos lesz ő is vagy csak egy rakás szerencsétlenség.
Pukli István, kockásinges, Sándor Mária, fekete ruhás nővér, Rékasi Zsigmond, színészgyerek is így kezdte, most itt van Szabó Richárd a bazi bajai lángosos.
Szerintem jól csinálta.
Akik azt a névtelen levelet írták és bedobták hozzá, most valószínűleg együtt szentségelnek a pártközpontban. :DDDD
Eez az igazi hozzáállás!
Büszke vagok rátok!
(Vagy ez is baromság?)
Miért lenne öngyilkos? Miért lenne egy rakás szerencsétlenség?
Szerintem pont hogy adott egy pofont a kormánypárti médiának, akik megfenyegették névtelenül, le akarták "leplezni" hogy ő igazából meleg..az ismeretlen szerző részéről tök jó dolog egy ilyen provokatív cikket írni, hogy aztán megint káosz legyen, oszlassa az ellenzéket..de nem ez történt szerintem, hanem Szabó Richárd ki állt magáért és azokért akik egyet tudnak érteni vele.
Baján a névtelen lejáratások csak a megfélemlítés miatt van, bár nem hiszem hogy eddig sok sikerrel jártak, főleg hogy olyan dolgokat hoztak vagy hozott le az illető, ami abszolút baromság..
De a sajtónak mégis meddig kellene vele foglalkoznia? Napokig? Hetekig? Meddig? Gondolj bele hány üggyel foglalkoznának állandó jelleggel, amiről egyébként nem lehet annál többet írni, mint amennyit már leírtak.
Hanem ezt követően a társadalomban történik változás, ott vannak jelen a történések, ahol hosszú távon nem gondolom hogy elcsitul a hírnév..én egyébként nem nevezném annak, inkább egy kiemelt szereplő ettől kezdve, és addig ameddig színen van, addig kiemelt szereplő is marad. Erről vagy ír a média vagy nem, de ettől még hogy mi nem olvassuk a neten, még aktívan tevékenykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!