Külföldön szerintetek bemondják a migránsokról szóló híreket? Ott sajtószabadság van?
"A bosznia-hercegovinai Velika Kladušában egyre rosszabb a közbiztonság!"
A belgiumi Nyugat-Flandriában még mindig jó a közbiztonság, nagyon sokat kell romlania, hogy elérje legalább a magyarországi szintet. Aki nyugalomban akar élni én csak ajánlani tudom.
Kérdező miért lenne egyenértékű a valamiről beszámolás a sajtószabadsággal?
Ilyen alapon sehol sincsen sajtószabadság, mert nincs egyetlen egy csatorna sem, ami 0-24-ben a bűncselekményekről számolna be.
"Tudomásom szerint azoknak az országoknak a kormánymédiái nem számolnak be ezekről! A magyar legalább beszámol és sokaknak ez sem tetszik!"
Engem az zavar, hogy egyesek el is hiszik, hogy az a valóság, miközben nem egyszer köszönő viszonyba sincsen. Persze, nekik áll feljebb, mert én nem olvasok ilyen médiumot, ezért nem tudhatom az igazságot.
Nyugat-európában cenzúra van. Nem lehet a migrációról vagy Orbán kormány sikereiről beszélni, mert azt betíltják és megbélyegzik gyűlöletkeltéssel. Ott demokrácia van
Itt mindent írhat/mondhat a liberális média fake-newsokat is gyárthat, de mivel van jobboldali média így itt nincs demokrácia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!