Szrinted milyen állat lehetne Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt kabalaállata?
Figyelt kérdés
Szerintem a rénszarvas lenne jó, karácsony -> szán -> rénszarvas, meg az egy aranyos állat, lehet plüssből is, lehet osztogatni a nyugdíjasoknak, meg a tüntetőknek.
Ti mit gondoltok erről? Vagy legyen másik állat?
2019. febr. 5. 23:50
12/28 Koplárovics Béci válasza:
Oposszum 1 Gazellával.
13/28 A kérdező kommentje:
Jó ötlet mind, majd megírom neki. Lehet lesz online szavazás is melyik a legjobb! Figyeljétek az internetet!
2019. febr. 6. 08:16
15/28 anonim válasza:
Én azt hiszem a kérdezőből és az itt válaszolókból nem választana a jelölt. Se plüssként, se másképp. Alkalmatlanok. Nagyjából mindenre. Bocs, egyre nem. Arra, hogy tovább züllesszék az országot. Azt teszik gőzerővel.
16/28 A kérdező kommentje:
15-ös: ne trollkodj!
2019. febr. 6. 09:15
17/28 anonim válasza:
Szerintem egy troll lenne a legjobb kabala állat!
18/28 A kérdező kommentje:
Már tíz javaslat érkezett kabala állatra, nagyon jó! Itt vannak (ábécésorrendben):
1, Csáki baba
2, koala
3, Legyen Recsol amint pelenkat dobal
4, Malacka
5, migráns
6, oposszum 1 gazellával
7, pávián
8, rénszarvas
9, sivatagi ugróegér
10, troll
Szavazzatok szerintetek melyik lenne a legjobb! Elég ha a számot írjátok.
2019. febr. 6. 13:31
20/28 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem érdeklődnek a fiatalok politika iránt! :-(
2019. febr. 6. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!