El tudod képzelni Horn Gyuláról, hogy nekirohan egy zárt ajtónak?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 09:26
1/8 anonim válasza:
Egy ajtónak rohanáson parádéztok még mindig? Gyertek már le Borsodba, itt van olyan polgármester, aki a nevét nem tudja leírni, szerintem ez nagyobb gáz.
A sok borsodi Fideszes meg amit leművel inkább meg se említem. Egyik Borsodi Fidelitas csoport tagjai is nagyon kevés létszámban tudtak végül részt venni a nagy Béke Meneten, mert a többségük olyan csatak részeg volt, hogy nem merték a tömeg közé engedni, mert járni alig tudtak.
2/8 anonim válasza:
Ő keményebb fickó volt, nem ilyen nyápic mint ezek, ő rögtön teherautónak rohant, meg is nyerte a választásokat. Így kell ezt csinálni, srácok!
3/8 anonim válasza:
Nem, mert meghalt, és azóta sok év telt el, és bőven nincsenek már olyan állapotban az izmai. Még ha fekete mágiával zombit is tudnál belőle csinálni, akkor se tudna rohanni.
4/8 anonim válasza:
Róla nem, de rólad igen. Szárnyaló képzeletemmel sok mindent el tudok képzelni!
5/8 anonim válasza:
Hát ha feléledne és megtudnán hogy mi lett a pártjából szerintem nem csak az ajtónak rohanna neki
6/8 anonim válasza:
Igen, azért hordott " csavaros" fém nyakrögzítőt, nem? Amúgy R.I.P.
7/8 anonim válasza:
El, mert a kilincset nem érte volna fel.
8/8 anonim válasza:
Nem, mert Horn Gyulának nem volt humorérzéke. Ellenben Torgyán Józsefnek, akit egy paparazzi fecskében fotózta le Hawaiin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!