A jobbiknak annyi (lesz)? Mi a véleményetek? A megszüntetése is napirendre került elvileg.
Úgy hallottam több mint egymilliárd (?) tartozásuk van, és szakadnak, tagok, alapszervezetek hagyják ott őket.
Meg legutóbb még a Kárpátia is beletett jobbikos politikusokat a legújabb számába, pedig sokáig tolta a Jobbik szekerét. Számomra ez azt jelzi, hogy már a (az általam) divatmagyaroknak nevezett csoportnak se kell a jobbik.
Hát akkor a szavazóknak?
(Divatmagyar az én szótáramban: büszke a származására, hivalkodik vele, de nem ismeri a saját népe történelmét se, a hazafiság meg kimerül a nemzeti rockban. Az extrémebb fajtáját, hogy mindenki magyar volt (Jézus is), meg a Szíriuszról jöttünk már meg sem említem..)
Ezerrel megy a jobbik lejáratása minden oldalról,ezek a hangfelvételek olyan érdekesek,hogy mindig van ott valaki diktafonnal vagy telefonnal a kezében aki rögzíti a dolgokat,ezek nyilván belső emberek.
Jobbik szavazóként azért csalódtam a jobbikban,főleg Vona Gáborban,egyszerűen ki szállt a süllyedő hajóból.
Szerintem újra meghatározó politikai párt lesz a MIÉP. A Jobbik biztosan meg fog szűnni, anyagilag ellehetetlenítették őket és ebből nincs kiút. A volt jobbikosok belépnek (vagy visszamennek) majd a MIÉP-be.
Sneider Tamás 2000-től 2007-ig a MIÉP párttagja volt, utolsó 6 évében a párt Heves megyei alelnöke.
Balczó Zoltán 1993-tól 2003-ig volt a MIÉP párttagja, a párt Országos Elnökségének 1994-től volt a tagja.
Zsiga-Kárpát Dániel szintén volt a MIÉP párttagja, ahogy Szilágyi György is.
Új pártot alapítani nem lenne semmi értelme, mire a köztudatba bekerülnének és mérhető lenne a támogatottságuk, rengeteg idő telne el. A MIÉP a kézenfekvő megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!