Miért mondják azt hogy Magyarországon nincs sajtószabadság? Meg miért mondják hogy csak a Fidesz csinál lejárató kampányt ha ez a politikája az ellenzéknek évek óta?
Na mondjuk azt én sem értem.
Leírom neked mégegyszer:Ha tiszta a lelkiismeretem akkor válaszolok megpróbálok felülkerekedni és nem pedig megfutamodok ! Majd pont a Momentum oldalának hiszek hagyjál már...
"Ha annyira érdekel, a momentum honlapján megtekinthető tételesen az elszámolás.Te gondolom soha az életben nem késtél meg semmivel..."
lol hát azért nem pirike késett a délutáni meetingről, hanem a momentum késett 500 millió forint közpénzről való elszámolással
jogszabályok vannak, be kéne őket tartani
"Például a Momentumos ügy"
Az is elég gáz, ha egy párt nem tud elszámolni a kampánypénzzel, de pontosan érted te is, hogy nem erre gondoltam. A válaszaidból látszik, hogy csak szórakozol itt.
Szerinted jelenleg az a legkomolyabb érv egy párt ellen, hogy késve adták le az elszámolást (aminek minden részlete számlákkal bizonyítva publikus, bárki számára megtekinthető)?
Ha már ennyire zavar a kampánypénzek elpazarolása ahogy látom, a 4,5x ennyi támogatást lenyúló kamupártok nem zavarnak? Elég cinikus válasz az ÁSZ-tól, hogy "nem kérte senki az ellenőrzésüket" ezért nem is ellenőrzik őket.
Ha még el is lopták volna azt az 500 milliót és felszívódtak volna, akkor is eltörpül a kormány eddigi pénzszórásai mellett.
2 mexikói templom építése 2 millárd közpénszből máris a 4x-e ennek a pénznek.
Vagy a MANYUP pénzek? Elfelejtettük?
Tudod, mindegyik kormány,politikus fog lopni csak a mérték a nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!