Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Példaértékű az, ahogyan...

Példaértékű az, ahogyan kiállnak az AUDIs dolgozók magukért?

Figyelt kérdés

Már áll az ingolstadti gyár is.

[link]

Esetleg így osszefoghatnak az emberek a kormány ellen is?

2019. jan. 28. 15:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20: Tisztában vagyok vele, hogy a munkajövedelmet terhelő adók (és az áfa), baromi magasak Magyarországon, utálom is miatta a fideszt rendesen. Valamiből ugyanis ki kell gazdálkodni azt, ahogy a fidesz kinyalja a multik seggét.

Értem én hogy az Audi profitot akar maximalizálni, de akkor ennyi erővel dolgoztassa minimálbéren a magyar munkásokat, akkor még több profitja lenne. Jaa, hogy akkor senki nem dolgozna az Audinál?

A környékbeli országokban simán adott ekkora béremelést az Audi, mint amekkorát a magyar dolgozók követelnek. Autóipari termelékenységben a régió (egyik) legjobbja vagyunk, a kormány kinyalja a multik seggét, szóval minden adott a fizetésemeléshez, még ahhoz is adott lenne, hogy magasabb bruttó bért fizessenek Magyarországon mint a környező országokban. De a követelt emelés messze nem ekkora mértékű, szóval minden további nélkül meg lehetne adni. [link]

2019. jan. 30. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!