Miért hagyjuk ezt? 7 év tapasztalattal,204 óra kötelező havi munkavállalással 160. 000 forintos nettó fizetést kap egy tűzoltó!
Nem,én a nettó fizetést írtam!
Ennyi hülyeség után, drága 75%-os, hogy van még pofád ide írni?
Az első oldalon még nagypofával hírdetted a baromságod, hogy Németországban NINCSENEK CSAK ÖNKÉNTES tűzoltók!
Meg, hogy Te jobban tudod mert No.-ban élsz... Hát persze, el is hisszük.
Neked meg kérdező leírtuk, hogy addig amíg nem állnak ki magukért nem is fognak nekik többet adni, mivel a kussban tűrés azt jelenti meg vannak elégedve ennyi fizetéssel. Tetszik, nem tetszik.
Leírtam, sztrájk bejelentés, 2 perc múlva máris megkapják a duplabért, mert félne a népharagtól a kormány.
Ne akarja már mindenki, hogy állandóan más harcoljon értük.
#42.
Linkeltem a cikket is, igen.
De amúgy nem onnan vettem, de örülök, hogy megírták.
#43.
Értem, igazad van. Bár az túzás, hogy kussban tűrnék...
Nekem a 75%-os vastag bőrével volt most a legutóbbi hozzászólásombam problémám, hogy letagadná a tényeket és hazudik.
Cáfoltam már az első oldalon írt hazugságát, de erre még van képe folytatni. Mintha nem vesztette volna már hitelét.
"Bár az túzás, hogy kussban tűrnék..."
Mégse szólalnak fel ténylegesen hangosan, mégse sztrájkolnak, ergo kussba tűrik. Ahogy írtam addig amíg nem állnak ki magukért úgy fogják tekinteni fent bőven meg vannak elégedve ennyi fizetéssel is. A túlórát meg majd kivehetik 3 év múlva.
"De amúgy nem onnan vettem, de örülök, hogy megírták."
megírták az aljas hazugságot. Grat, fék-news propaganda jeles !
Ne hagyjuk! Buktassuk meg a kormányt! Hol lehet vételezni géppisztolyt, molotov koktélt? A mészáros Lőrinc balatoni szállodájában lesz az évadnyitó maffia összejövetelük a helyi keresztapáknak nem lehetne egy rakétával elintézni a kormányváltást?
Kötelet az akasztáshoz én állom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!