Egy átlagos magyar választópolgárnak mi a fontos?
Az adott párt programjában szereplő egészségügyre és oktatásra vonatkozó jövőbeli tervei alapján, az életszínvonalat növelő intézkedések és az országot előrevivő fejlesztések, valamint a korrupció és egyéb bűncselekmények visszaszorítására tervezett szigorítások alapján.
Csak vicceltem. Természetesen az a fontos hogy ne gyüjjenek be a migráncsok!!!888
70% ilyen szempontok alapján:
-Nyugdíjasok esetén hogy templomba jár vagy nyugdíjas klubba
-Hogy az adott párt ideológiája szerint Horthy volt jobb vagy Kádár
-Hogy legyen egy közös ellenség (Nem csak Soros.. Amit a DK-tól a választások előtt a legtöbbet hallottam téma az a határon túli magyarok kérdése, ami "nyilván" 2018 "legfontosabb" kérdése volt! Kicsit könnyebb lenne az ellenzéki politizálás, ha az MSzP meg a DK elásná magát...)
Van a maradék 30%, aki a centrum pártjaira szavazott. Ők más szempontokat vettek figyelembe, de ők a kisebbség.
'a határok pedig legyenek zárva.'
Azt hogy, mikor rég lebontották a Vasfüggönyt?
Legyen lehetősége mindenkinek tanulni amit akar -> diákhitel, Fidesz.
Lehessen bárkinek vállalkozni, KATA -> Fidesz.
Ha tanultam és félmilliót keresek, akkor ne 60% legyen az SZJA, hanem egykulcsos legyen az adó -> Fidesz.
Ne munkanélküli segély legyen külföldi hitelből, hanem teljes foglakoztatás és közmunka ahol nincsenek piaci munkák egyelőre -> Fidesz.
Legyen folyamatos a gazdasági növekedés az EU-s átlagot meghaladva -> Fidesz.
Hazai termékenységi ráta növelése vagy legalábbis törekvés erre -> Fidesz.
Bérek jobban nőjenek mint az EU-s átlag -> Fidesz.
Ne fázzunk és ne féljünk -> Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!