Szerintetek az ellenzéki pártok közül melyik a legösszeszedettebb?
Figyelt kérdés
Dk - Azért nem, mert ott van gyurcsány, ezen nincs mit magyarázni.
Mszp - Van még ilyen egyáltalán?
Momentum - Csak a melegek jogairól tudnak beszélni
Lmp- Csak a paks2-ről tudnak beszélni
Jobbik - Ők jelenleg nem tudják mit akarnak (rájuk szavaztam tavaly)
Mi hazánk - Fidesz2
Kire szavazzak tavasszal az EP választáson? Van egy épkézláb ellenzéki párt?
2019. jan. 26. 13:34
11/15 A kérdező kommentje:
Mert szeretem a helyesírást.
2019. jan. 26. 15:03
12/15 anonim válasza:
Ez nem látszik és talán erre célzott az előző hozzászóló is. A magyar egy melléknév, kisbetűvel írandó. A magyar helyesírás szerint nagybetűvel a tulajdonneveket kezdjük.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát, akkor rosszul tudtam. Elnézést érte, próbálok odafigyelni a helyesírásra, de a hangsúly most nem ezen volt.
2019. jan. 26. 16:33
14/15 anonim válasza:
Szóval vagy külföldön élsz, vagy olyan kétnyelvűbe jártál, ahol a magyart angolul tanítják.
A DK a legösszeszedettebb, ez biztos.
A Mi Hazánk nem fideszes.
Kitérő: Akkor lennénk igazán nagy sz.rban, ha az ellenzéki nagykoalíció létrejönne. Széttépnék, szétosztogatnák, ami eddig egyben volt, káosz lenne és havonta új kormány.
15/15 anonim válasza:
A jobbik a leglényegretörőbb!
Hajrá, Péter!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!