Nem durva, hogy Orbánék olyan Magyarországot csináltak, ahová teljesen komolyan fél eljönni egy külföldi politikus?
Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 18:09
11/22 anonim válasza:
Egy Sargentini asszonynak kell egy országot megmenteni egy kibaxott rabló miniszterelnöktől a 21. században, Európa szivében?
12/22 anonim válasza:
Nem "egy külföldi politikus"-ról van szó, hanem SZARgentiniről. Jogosan fél bizonyos közemberek haragjától. De hát aki qrvának áll, azt bizony megtosszák!
13/22 anonim válasza:
A helyében én se mernék. A fidesz minden eszközzel küzd az ellen hogy eltiporják azokat akik a mocskos korrupt rendszerük ellen nyíltan szót emelnek. Nem lepne meg ha eljönne akkor érné valami atrocitás.
14/22 anonim válasza:
Külföldieket eleve már a határon sem volna szabad átengedni.
15/22 anonim válasza:
Ja csak Jucika baxott be megin?
16/22 anonim válasza:
Ja, tavaly is mennyi külföldi politikust megvertek itt. :)
17/22 anonim válasza:
Szerintem jogos a félelme, úgy látszik már ő is érzi, hogy hamarosan persona non grata lesz idehaza, de máshol is.
18/22 anonim válasza:
Szerintem az egyetlen reménye ennek az országnak ez a Sargentini asszony amíg orbán meg nem döglik.
19/22 anonim válasza:
Nem fél eljönni. Nem akar eljönni, mert nincs mit megbeszélnie. Ez körülbelül azt jelenti, olyannak tartja a vezetőit, akikkel nem érdemes tárgyalni, úgy sem tartják be.
20/22 anonim válasza:
A helyében én se mernék ide jönni. Mondjuk én nem is kínlódnék Magyarországgal, mert teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!