Ti kire fogtok szavazni majd május 26-án, és miért? Fidesz-KDNP, Jobbik, MSZP, LMP, DK, Momentum?
"A most következő EP választástól lehet várni egy nagyobb politikai átrendeződést"
- milyen átrendeződés várható?
"Látható az eluralkodó pánik, kapkodás egész EU-ban a választások miatt."
- miben látod a pánik és kapkodást jeleit?
Van egy érdekes dolog, ami eddig fel sem merült bennem.
Eléggé nem vagyok migráció párti, így talán a Fideszt fogom támogatni, mert bebizonyította, hogy migráció ellenes.
A magyar képviselet nem túl nagy, így nincs igazán nagy jelentősége előre láthatóan a mi képviselőink arányának, de ugye a Fidesz erősen bízik abban, hogy megváltozik a trend.
Most képzeljük el azt a lehetőséget, hogy a mérleg nyelve pont Magyarország képviselőin múlik majd, hogy a bevándorlás párti, vagy a bevándorlás ellenes irányzat győz és a Fideszes többséggel az utóbbi történik majd.
A magyar képviselőválasztás során, amikor a kormányunkat megválasztották, csak és csakis azért szavaztam a Fideszre, mert az összes többi párt nem garantálta a migráció megfékezését és szerintem ezzel egyáltalán nem voltam egyedül.
Mármost ugye ha visszafordulnak a dolgok, az EU-ban megváltozik a törvényhozás (amit a Fidesz remél) azzal a Fidesz magyarországi támogatása a minimálisra csökkenne, a következő választáson biztos lenne a bukása, hiszen nem lenne többé rá szükség és előjönnének az árnyoldalai a kormányzásának, a kétharmad úgy elolvadna, mint a hó, vagyis a győzelme hosszú távon biztos vereséget jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!