A határontúli hazánk fiai melyik pártokra szavaznak?
Hiába "nevezte" volna ki a Fidesz, ha nem szavazták volna meg.
Amúgy meg milyen törvény írja elő, hogy ott kell születnie?
A mi polgármesterünk 9 éve lakik a településen (független) és nagy többséggel meg lett szavazva, ahogy a következő választáson is valószínűleg ő fog nyerni, mert nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Milliószor jobb, mint a 20 évig folyamatosan nyerő bennszülött Msz(m)p-s polgármester, aki a kora miatt lemondott. Ha nem mond le önként, akkor a mai napi ő lenne, mert mindenki a sógora, komája, rokona, osztálytársa volt, a falu meg pusztult le.
" Engedd meg, hogy saját tapasztalataim alapján mondjak róla véleményt."
Hol olvastad, hogy én ezt bíráltam, vagy kétségbe vontam?
Kérlek olvasd el figyelmesen, hogy azt írtam, hogy hiába a "kinevezés" ha nem választják meg! Nyilván megválasztottátok, nem forradalommal foglalta el a polgármesteri széket, ezen kár is lenne vitatkoznunk.
Ráadásul nem is akarom védeni, azt sem tudom kiről van szó, csak egy tényt szögeztem le, pártszimpátiáról teljesen függetlenül.
"A határontúli hazánk fiai melyik pártokra szavaznak?"
Nyilván a Fideszre, vagy a Jobbikra.
Vagy szerinted Kérdező, mi lenne számukra más alternatíva?
A baloldalra, Gyurcsánnyal az élen nyilván nem szavaznak, aki fröcsögő nyállal uszított ellenük ("23millió román elveszi a munkát, stb).
Ezeken kívül mi maradt még? Melyik liberális törpepárt szólította meg őket egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!