Miért nem ad a kormány lakásbérlésre támogatást?
Szerintem bőven elég lenne,ha nem avatkozna az ingatlanpiacba,állami támogatásokkal.
Lásd CSOK.
Jól felverte az árakat.
Amíg ez nem volt,addig a többség hamarabb jutott lakáshoz,és albérlet is könnyebb volt.
Remélem,ha jön egy másik kormány,majd ezt eltörli.
És akkor könnyebb lesz lakáshoz jutni,és albérletben lakni.
Amit én még tennék,hogy adómentessé tenném a lakáskiadást.
Így a lakáskiadók is reálisabb árakat kérnének,mert nem kellene adót fizetni utána.
Jó, akkor én ezentúl meghatározom, hogy az 1,2 misit érő autódat ezentúl csak 400 ezerért adhatod el.
Utolsó : a lakhatás létszükséglet, ezzel nem szabadna kaszinózni, fontos lenne állami lakhatás, illetve segítség az állam részéről.
Csak a nagyon buta emberek nem értik hogy miért.
,,Szerintem bőven elég lenne,ha nem avatkozna az ingatlanpiacba,állami támogatásokkal.
Lásd CSOK.
Jól felverte az árakat."
CSOKnak semmi köze. Leírom akkor megint: az albérletek árát az határozza meg mennyiből tudna jól élni a tulaj. Nem jött volna a CSOK, ugyanúgy felverték volna az árakat, mert azóta drágultak a dolgok a mindennapi életben.
Itthon ez a probléma, hogy egy lakásból akar mindenki olyan szintre meggazdagodni, mint az, aki 8-10 lakást is kiad albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!