Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar ellenzék miért szimpati...

Magyar ellenzék miért szimpatizál Sargentinivel?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja rolla, hogy egy migráns pártoló politikus, valamint a sorosista érdekek mellet ált ki. Ez mindent elmond az őt támogató magyar ellenzékről is. Ha ien emberekkel álnak kapcsolatban nem bizom meg többet bennük. Bár eddig se nagyon pártoltam őket a kulturákatlanságuk miatt. A fidesz eből a szempontból tényleg jobb. Ha majd hatalmon lesz az ellenzék akkor is ilyen módon beszélnek majd?

2019. jan. 24. 19:52
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Értem én hogy úgy néz ki. De szerintem direkt csinálja, hogy lejárasson. Más kérdéseknél is láttam már trollkodni. Annak ellenére hogy fideszes nem kellene lejáratnia! Ugy néz ki mintha 2 fiókom lenne mi?
2019. jan. 26. 12:17
 52/56 anonim ***** válasza:
89%
Nem az ellenzék csinált magából bohócot, hanem a rendőrség csinált önmagából, amikor besz@rt egy őrző-védő hordától, akik a mentelmi joggal rendelkező honatyákat és honanyákat fizikailag bántalmaztak! Ilyet egy normális országban el sem lehet képzelni! Teljesen igaza van Sargentininek!
2019. jan. 26. 12:17
 53/56 A kérdező kommentje:
Ha meg az enyém is lenne, előfordulhat hogy nem jelenkezek át! Minek nekem 2 fiók? Ugyanmár. Egyen is elég ha oltogatnak de sajnálom ha úgy nézett ki.
2019. jan. 26. 12:20
 54/56 A kérdező kommentje:
És még a rendőrség a brutális...(Inkább szánalmas!)
2019. jan. 26. 12:21
 55/56 A kérdező kommentje:
Egyébként nézz utánna hogy mit csinálnak más országokban a rendőrök.
2019. jan. 26. 12:23
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

"Ugy néz ki mintha 2 fiókom lenne mi?"

Vagy még több, de egyet se bánkódj a lebukáson, kellenek ilyen bohócok is a gyakori politika rovatba, szerintem üde színfolt vagy, többet nevethetünk ebben a stresszel teli világban. :D

Adok is még jótanácsokat neked, hogy sikerre vidd az itteni munkádat! Vigyázz a sárga szmájlikra melyik reg használja, azt is volt már, hogy összekeverted! További felismerhető stílusjegyekre is vigyázz, mint pl. a notórius, amúgy senkit nem érdeklő helyesírási hibák javítgatása, fontos, hogy csak az egyik reged csinálja! Továbbá az egy-kétmondatos hozzászólásokat zsinórban egymás után is csak egy regre kellene korlátozni. Remélem segítettem, további sikeres gyakorizást mindannyiótoknak, akárhányan is vagytok! :DD

2019. jan. 26. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!