Miért uavar egyeseket, hogy Puzsér nem településmérnök?
A személyisége, mentális betegsége nem teszi alkalmassá közfeladatok ellátására, emberekkel való foglalkozásra.
Valószínűleg ő lenne a legjobban meglepődve, ha nyerne.
Várost érintő kérdésekben még mindig a közgyűlés dönt. Se Puzsérnek, se Tarlósnak, vagy bármelyik másik polgármesternek nincs egyedüli döntéshozói hatalma.
Szóval lehet bárkinek bármilyen világmegváltó ötlete, ha nem szavazza meg a többség, akkor csak ötlet marad.
Értem.
Én speciel elég sok kommentet olvastam ami nehezményezi, hogy nem szakember...
A "mentális" betegségéről pedig annyit, hogy szerintem sokkal jobb hogyha valaki felvállalja és kezelteti magát, mintha nem. Gondoljunk bele, hogy Orbánnak, vagy Gyurcsánynak mennyi pszichés defektje lehet, amit nem is kezelnek valszeg... Legalábbis hivatalós úton nem kezelhetik Őket, hiszen nem szabad megállapítani náluk semmit.
Vagy hogy mennyi országgyűlési képviselőnk kokainozhat, pl. Rogán.
Nem vagyok annyira kompetens a témában, de ha valaki neurotikus és még kezelik is münd gyógyszerrel, mind pszichoterápiával, az mégis miért ne lenne alkalmas főpolgármesternek?
Egy paranoid skizofrén is lehet orvos, meg szinte akármi ha tünetmentesre kezelik.
A neurózis pedig egy relative enyhe lekibetegség, nem őrült aki neurotikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!