Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma lennének a választások te...

Ma lennének a választások te kire szavaznál?

Figyelt kérdés
2019. jan. 21. 14:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%

- LMP? Ott most ki van egyáltalán? Már Szél is kilépett.

- DK? Na neeeee.

- PM? Most jövök rá, hogy voltaképp róluk kb nem tudok semmit... Szal, nem.

- Jobbik? Az a hajó elment. Nem

- MSZP? Lol. Thx but no thx. (Botkában láttam volna fantáziát, de ez a katyvasz még neki is sok volt. Plusz nagyon nem jött be ez a "fizessenek a gazdagok" duma, mert egyből mindenki gazdag lett volna (papíron) akinek van rendes adózó jövedelme.)

- Momentum? Nekem nagyon szimpik voltak az elején, alá is írtam a népszavazási kezdeményezést. De aztán sokat változtak, és nem előnyükre. Továbbra is tartom, hogy szeretném őket a parlamentben tudni - már csak azért is, hogy lássam, mit kezdenek a helyzettel - de még nem kormányon.

Marad a Fidesz, ergo agymosott Fidesz-birka vagyok nyilván.

2019. jan. 21. 15:58
 12/32 anonim ***** válasza:
72%
Jobbik, de Soros Györgyre is szavaznék, ha az kellene a mostani kormány megdöntéséhez.
2019. jan. 21. 16:06
 13/32 árokpart ***** válasza:
66%
Jól van 11-es akkor maradjon a Fidesz, csakhogy rámegy majd az ország. Ha még most idejében leváltanánk, akkor még megúszhatnánk egy sima a Bokros csomagnál kisebb megszorításokkal államcsőd nélkül a helyzetet úgy, hogy kb. 1,5 év múlva újra 5 százalék körül növekedjünk. Ha nem tszzük ezt meg akkor már akkora áldozatot kellene vállalni a lakosságnak, hogy mindenki elmenekülne az országból. Tudom mert itt élek vidéken és vége a dalnak. Elfogyott a pénz , nincsen utánpótlás megállt a jobban teljesítünk csoda. Nem véletlen, hogy a fideszes politikusok komolyabb témákban már egyszerűen nem nyilatkoznak.
2019. jan. 21. 16:09
 14/32 anonim ***** válasza:
24%
#13: már bocs, de ezt mire alapozod? Bár én Pesten élek, de az elmúlt... hát nem is tudom, talán a rendszerváltás óta nem éltem ilyen jól mint most. A gazdasági mutatók jók, a költségvetési hiány a limit alatt, az államadósság csökken. Mi indokolná a megszorításokat?
2019. jan. 21. 16:46
 15/32 anonim ***** válasza:
38%
A Fideszre biztos, hogy nem. Jobb híján ismét a kutyapártra (MKKP).
2019. jan. 21. 17:05
 16/32 anonim ***** válasza:
25%
az kb ugyanaz mintha a fideszre szavaznál,vagy nem szavaznál egyáltalán utolsó.
2019. jan. 21. 17:19
 17/32 anonim ***** válasza:
25%
Fidesz
2019. jan. 21. 17:23
 18/32 anonim ***** válasza:
32%
Fideszen kívül nincs reális opció. Az ellenzék jelenlegi viselkedése cirkuszba illő.
2019. jan. 21. 18:04
 19/32 anonim ***** válasza:
25%

A jobbik pálfordulása, az össze ellenzéki összeborulás és a függetlenek performansza után inkább a fideszre.

Mondhatnám a MKKP-t is de az olyan, mintha a fideszre szavaznék, akkor meg inkább közvetlenül rájuk.

2019. jan. 21. 18:06
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

"az kb ugyanaz mintha a fideszre szavaznál,vagy nem szavaznál egyáltalán utolsó."

Talán az ellenzéknek ezen a hozzáálláson is változtatni kellene.

Ha már valami gáz lenne, akkor az, ha azért szavaznék a Fideszre, mert nincs más alternatíva.

Mert ennyire megalkuvó nem vagyok illetve ha már Fidesz szavazó lennék, akkor legalább felvállalnám, mint itt az a vagy két fideszes, a fejenként 4 másik felhasználónevével.

Ha lenne egy együttműködő ellenzéki nagykoalíció (mert miért is ne, a FIDESZ-KDNP is egy koalíció) akkor már értelmes választás lenne. Már 2018-as a választások előtt is ez kellett volna tenniük a siker érdekében. Sokak szerint nem működhet együtt egy jobb, egy bal és egy közép felé helyezkedő zöld párt, de szerintem csak koalíción belüli demokrácia kérdése, hogy miről hogy döntenek és legalább egyik párt sem kerekedhetne a többi fölé úgy, mint most a Fidesz (gyakorlatilag már egypártrendszer van).

2019. jan. 21. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!