Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kizárólag gazdasági okai...

Árokpart kérdése:

Kizárólag gazdasági okai vannak, hogy most a Fidesz nem tud hasonlóan light-osan, kompromisszumokra képesen, kissé demokratikusabban kormányozni mint 2014-18 között?

Figyelt kérdés
Emlékszem még a múlt ciklusban mikor a kormányinfón megjelent Lázár miniszter úr lényegében szinte mindig jó híreket közölt a kormány döntéseiről, lehetett tőle kérdezni és higgadtan válaszolt is rá, az adott igényekhez próbált igazodni a kormányzás, higgadtnak, demokratikusnak mutatkozott az akkori kormányzati vonal és nem győzték nap mint nap hangsúlyozni, hogy mihamarabb fel szeretnénk zárkózni a fejlett országokhoz. Ez megmutatkozott konkrét gazdasági lépésekben is gondolok ott a bérmegállapodásra 2017 elején és még sorolhatnám. Kompromisszumkészséget tekintve pedig ha a netadót nézzük kérésre gálánsan be sem vezette a kormány. Viszont a mostani "durr-bele bumm" gyors, átgondolatlan politikájával már messze nem csak a liberálisok fogalmaznak meg kritikát, hanem bizony nekünk nemzeti érzelmű embereknek sem tetszik. Ha nem is azonnali kormányváltást vagy rendszerváltást, de legalább az akkori politikai irányvonalához elvárnánk és szerintem jogosan, hogy visszatérjen a kormány. Van más is így aki nemzeti érzelmű alapvetően és annak ellenére bizony nem tetszik ez a kormányzás?
2019. jan. 21. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem érzek ilyen tendenciát, de attól még persze, igazad lehet. Én pontosan az " ellenzéki" oldalon érzem viszont azt, hogy a tavaszi újabb " bukta" után " vadabbra" fogták a dolgokat, sokkal acsarkodóbbak, agresszívebb eszközöket alkalmaznak.
2019. jan. 21. 13:32
 2/2 Alex Fly ***** válasza:
Orbán március 15-i beszédében megígérteb hogy ha kormányon marad, akkor megtorlások jönnek. Ebben az egyben nem hazudott...
2019. jan. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!