Mit adott nektek a FIDESZ-kormány, amiért hálásak vagytok?
Amit én érzek magamon, és jó, hogy van:
- Családi adókedvezmény
- Első házasok adókedvezménye
- Alacsonyabb SZJA
- Örülök, hogy nem lehet dohányozni zárt térben sehol (mondom ezt úgy, hogy amikor bulizunk, akkor én is cigizek)
- Rengeteg utat újítanak fel, javul Budapest tömegközlekedése (4-es metró, új szerelvények, új buszok, megálló felújítások, stb.)
- Önkormányzati tulajdonban lévő cégnél dolgozom, évente emelik a fizetésemet (nem tudom, hogy ez közvetlenül a fidesznek köszönhető-e)
Tudom, most mocskos agymosott fideszbérenc vagyok, mert kimondtam, hogy van ami jó is, nem csak a szart látom meg. Jöhetnek a kommentek és a lepontozások.
Ahogy hatalomra került a Fidesz-KDNP, a nagynénémnek szinte azonnal megszűnt a munkahelye (iskola), megkopasztották a rokkantnyugdíját, elvették a neki járó kedvezményeket és mennie kellett felülvizsgálatra, pedig olyan állapota van, ami egyértelmű, hogy nem fog javulni.
Nekem amikor nem ők voltak, évente emelkedett a fizum, többször adtak bérkiegészítést, 2010 óta semmi ilyen nincs. Adnak néha emelést, de az negyed annyi sincs, mint előtte volt.
Amúgy várom a beígért 13. havi fizut, meg a magánnyugdíjat.
# 14-15
Nem fizette le az orvost, valós állapotáért rokkantosították.
Azóta ketten élünk egy minimálbéremből.
De ha szeretnél többet tudni, nem csak a potyautasokat tették ki a rendszerből.
"Nekem a családban van ilyen. Tőle is elvették, így szegény kénytelen dolgozni. :)"
Nem is sajnálom azokat, akik megkenték az orvosokat.
Voltak ilyenek is, de nem csak tőlük vették el a rokkantságot.
- lehetőséget, hogy kitörjek a devizahitel-csapdából
- egykulcsos SZJA
- kerítés (szerintem nagy szükség volt rá)
Ez nem azt jelenti, hogy minden tetszene, amit csináltak. De azt nem mondhatom, hogy minden de minden rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!