A fiatalok meg tudnák buktatni a kormányt egy "szabadszályú" kampánnyal?
Nagy Blanka esete igazolja, hogy a keresztény konzervatív szavazótábor nincsen felkészülve egy egy kis obszcenitásra sem. O1g-it is dértőnek veszik, pedig a nagy átlag pesti munkások számára ezek még finomabb szövegek. A Blanka-féle szabadszájú beszédek is csupán visszafogottak. Mégis hatalmas mértékben megrázta a jobb oldali embereket. Mi lenne, ha ezt megkontráznák?
Egy fiatalok által kreált "szabadszájú" kampányban, hogy ki tud minnél életszerűbb véleményt mondani politikusokról, biztosan leválthatná a kormányt. Aki felháborodna, elmondom hogy a KlubRádióba elmagyarázták, hogy Blanka mondatai normális magyar szabadszájúság volt.
Meg lett fogva a kormány? Ez a gyengepont?
"Aki felháborodna, elmondom hogy a KlubRádióba elmagyarázták"
Há', ha a Klubrádióba' (sic!) mondták, akkó' az úgy is van, kérem széppen... :D
Én konzervatív és keresztény vagyok - mindemellett nem szavaztam a fideszre és nem is fogok (mielőtt kapnám az ívet). Nekem nem képvisel sem normális érvelést, sem színvonalat Blanka-baba sem, de Bayer-koma sem. Obszcén, fröcsögő, érvelni nem tudó (vagy nem akaró) mind a kettő.
Blankában pluszban még az a bájos, hogy retorikájában keveri a Goebbels-i stílust és szóhasználatot, majd pedig a marxista gondolkodást és terminológiát. Ő dolga, csak sokatmondó a "demokratikus" ellenzékről, hogy még nem szóltak rá a színfalak mögött... :D
@11: igenb érzem a különbséget. Amilyen szóhasználat megengedhető egy átlagember szájából erős felindultság állapotában, az teljességgel elfogadhatatlan egy politikus/közszereplő formális kommunikációjában, főleg egy televíziós műsor keretei között.
Legalább ebben egyetértünk...
# 1Lyézus..."
Itt vagyok. Mi a baj?
# 2 Egyszerűen mifelénk (nem magas körökben, hanem a teljesen hétköznapi életben) ez a stílus a bunkósággal, butasággal, agresszióval köthető össze"
Lehet nem a tifélétek a célközönség
# 3 Akkor te nem próbáltál még értelmes vitát folytatni ezzel a szavazótáborral"
Valóban nem próbáltam. Minden szavazótábor szélsőséges része elmebeteg. Tudomásul kell venni hogy mindegyik irányzatban vannak degeneráltak. Nincs kivétel !
# 5 a Fidesz szavazókban csak éppen megerősítik azt, amit eddig is gondoltak, nevezetesen azt, hogy még véletlenül sem szabad más pártra szavazniuk! "
Csak kiverte a biztosítékot odaát. Lehet megtaláltuk a gyenge pontot ? Addig üsd a vasat míg forró ! :)
# 6/13 Te sem jártál még a 888 kommentszekciójában :D"
Nem jártam. Aznap fel is mentem és obszcén ellenzékiek tolták ott is. Ki is bannolták őket.
# 9/13 és mint a jelen mutatja a káromkodásra meg vevők a magyarok."
Ezt mondommost is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!