A kormánypárti szavazóknak mi a véleménye arról, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Deutsch Tamás, Szijjártó Péter mind Soros-ösztöndíjas tanulók voltak? Miért alkalmaznak ebben az esetben (is) kettős mércét?
Orbán értelmes ember => Orbán jól tanult => Ösztöndíjat keresett => soros bácsi pl akkor osztogatta a lovettát => Orbán megkapta mert zsír volt
Ha nem így lett volna akkor mástól kap ösztöndíjat
Egyébként Soros az nem változott, ugyan azt képviselte 30 éve, mint most.
"Ha nem így lett volna akkor mástól kap ösztöndíjat"
Orbán az ördögtől is elfogadta volna, hiszen a pénz az pénz számára. Szóval van abban igazság amit írsz.
Mi a véleményem?
Semmi. A Soros-ellenes kampány sem érdekel. Az átlagos Fidesz-szavazókkal ellentétben én nem azért szavazok a Fideszre, mert "Soros ideküldi a migránsokat".
Hanem mert az én családom a Fidesz-intézkedéseivel nagyrészt pozitívan járt. A többiek meg nem érdekelnek, elsősorban a saját megélhetésünk számít.
Lehet lepontozni, de az igazat írtam.
Pontosan ezt az "őszinteséget" várják a mai ellenzék támogatói is a kormánytól...
Én köszönöm neked.Tőlem kapsz egy zöldet.
"Kérdeztem is pár ballibit, hogy nem mentek? Azt mondták nem, mer NagyBlanka lemondta, nem mond beszédet, így hát otthon szépen megfőzték a húslevest."
Az az idő is eljön amikor hívni kell vetkőzni, hogy menjenek tüncizni :XD
Te mit gondolnál arról az emberről, aki azért a cselekedetedért ítélne most el téged, amit még oviban követtél el? Gondolom kiröhögnéd.
Akkor most röhögd ki saját magad, mert te ugyanezt csinálod.
4-es: "Amúgy Kovács Zoltán (merthogy ő is Soros-ösztöndíjas volt) közölte, hogy kész visszafizetni a teljes összeget Sorosnak, ha igényli. :)"
Egy úriember - akinek van tartása és önbecsülése - az nem sz@rik oda, ahol étket kapott!
De ha már meghasonlott: első dolga lenne, hogy kérés nélkül visszafizesse!
Persze úriemberről beszélünk, nem egy felkapaszkodott fideszes agyhalottról!
13:22: Kovács Zoltán ráadásul a CEU-ra járt, a 2000-es évek közepén. El is végezte. Nem a rendszerváltás időszakában tehát, hanem jóval később.
Ezért ő még a többieknél is visszataszítóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!