Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazóknak mi...

A kormánypárti szavazóknak mi a véleménye arról, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Deutsch Tamás, Szijjártó Péter mind Soros-ösztöndíjas tanulók voltak? Miért alkalmaznak ebben az esetben (is) kettős mércét?

Figyelt kérdés
Az ellenzéki tüntetőket akik elégedetlenek a kormánnyal mindig automatikusan le sorosbérencezik, bizonyíték nélkül, de elgondolkodnak-e vajon azon, hogy az ő példaképeik viszont ténylegesen, bizonyíthatóan "sorosbérencek", hiszen nekik tényleg fizette Soros a pályafutásukat, tanulmányaikat, még a Fidesz első fénymásolóját is Soros György vette? Nem furcsa ez a kettősség? Ha szerintük mindenki aki "sorosbérenc" az hazaáruló? Illetve nem furcsa, hogy Orbánék így mutatják ki hálájukat Sorosnak, aki nélkül el sem indulhatott volna a pályafutásuk, az akkor még liberális fideszeseknek?

2019. jan. 19. 20:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

Orbán értelmes ember => Orbán jól tanult => Ösztöndíjat keresett => soros bácsi pl akkor osztogatta a lovettát => Orbán megkapta mert zsír volt

Ha nem így lett volna akkor mástól kap ösztöndíjat

2019. jan. 19. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Az a véleményem, hogy menjél tüntetni, ha ma esetleg nem sikerült 🤔 Kérdeztem is pár ballibit, hogy nem mentek? Azt mondták nem, mer NagyBlanka lemondta, nem mond beszédet, így hát otthon szépen megfőzték a húslevest.
2019. jan. 19. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként Soros az nem változott, ugyan azt képviselte 30 éve, mint most.

"Ha nem így lett volna akkor mástól kap ösztöndíjat"

Orbán az ördögtől is elfogadta volna, hiszen a pénz az pénz számára. Szóval van abban igazság amit írsz.

2019. jan. 19. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Mi a véleményem?

Semmi. A Soros-ellenes kampány sem érdekel. Az átlagos Fidesz-szavazókkal ellentétben én nem azért szavazok a Fideszre, mert "Soros ideküldi a migránsokat".

Hanem mert az én családom a Fidesz-intézkedéseivel nagyrészt pozitívan járt. A többiek meg nem érdekelnek, elsősorban a saját megélhetésünk számít.

Lehet lepontozni, de az igazat írtam.

2019. jan. 20. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Pontosan ezt az "őszinteséget" várják a mai ellenzék támogatói is a kormánytól...

Én köszönöm neked.Tőlem kapsz egy zöldet.

2019. jan. 20. 14:29
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

"Kérdeztem is pár ballibit, hogy nem mentek? Azt mondták nem, mer NagyBlanka lemondta, nem mond beszédet, így hát otthon szépen megfőzték a húslevest."

Az az idő is eljön amikor hívni kell vetkőzni, hogy menjenek tüncizni :XD

2019. jan. 20. 15:32
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Te mit gondolnál arról az emberről, aki azért a cselekedetedért ítélne most el téged, amit még oviban követtél el? Gondolom kiröhögnéd.

Akkor most röhögd ki saját magad, mert te ugyanezt csinálod.

2019. jan. 20. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

4-es: "Amúgy Kovács Zoltán (merthogy ő is Soros-ösztöndíjas volt) közölte, hogy kész visszafizetni a teljes összeget Sorosnak, ha igényli. :)"

Egy úriember - akinek van tartása és önbecsülése - az nem sz@rik oda, ahol étket kapott!

De ha már meghasonlott: első dolga lenne, hogy kérés nélkül visszafizesse!

Persze úriemberről beszélünk, nem egy felkapaszkodott fideszes agyhalottról!

2019. febr. 22. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
65%

13:22: Kovács Zoltán ráadásul a CEU-ra járt, a 2000-es évek közepén. El is végezte. Nem a rendszerváltás időszakában tehát, hanem jóval később.

Ezért ő még a többieknél is visszataszítóbb.

2020. jún. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!