Van rá esély, hogy 2022-ben Nagy Blanka lesz Magyarország miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 18:19
2/12 anonim válasza:
Látom a fideszeseknek nem tetszik az istenkáromlás. :D Pedig még nem is Orbánra mondta, azt hittem ő az istenetek. Most már Áder is?
3/12 anonim válasza:
De szánalmas ez a vergődés. Ennyire nem bírjátok, ha valaki ki meri mondani a véleményét?
4/12 anonim válasza:
Hát, ha én ellenzéki lennék, nekem roppant kínos lenne, ha egy ilyen Blanka-félében kellene keresnem a reményt.
5/12 anonim válasza:
MI EZ A SOK BLANKA KÉRDÉS, MÁST SEM LEHET TALÁLNI MINDEN PERCBEN, EBBEN A KATEGÓRIÁBAN!!
6/12 anonim válasza:
Ha ő lesz a miniszterelnök, akkor az lesz az utolsó csepp a pohárban, és én elhúzok ebből az óvodából...
7/12 anonim válasza:
Én Bayern Zsoltnak jobban örülnék.
8/12 anonim válasza:
"MI EZ A SOK BLANKA KÉRDÉS, MÁST SEM LEHET TALÁLNI MINDEN PERCBEN, EBBEN A KATEGÓRIÁBAN!!"
Most ez a meló van neki kiadva.
9/12 anonim válasza:
Kell a reklám a kislánynak. Kicsit unalmas, meg erőltetett is.
10/12 anonim válasza:
Ha indulna, szerintem tarolna! Ez nem kérdés! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!