Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miniszterelnök...

Orbán Viktor miniszterelnök úrnak nem árt ez a sok tűntetés, mit gondoltok róla, kell aggódnom fideszes barátaim?

Figyelt kérdés
Én már kezdek félni hogy kezd ártani a fidesznek ez a sok tüntetés állítólag már voltak olyan közvélemény kutatások igaz ellenzéki amik azt mutatták ki hogy csökkent a népszerűség a fidesznek. Én félek hogy nem fog jó útra vezetni ez az egész. Kezdem megbánni hogy megalkották ezt a törvényt, pedig tényleg csak azért született hogy aki dolgozni akar az dolgozhasson. Ha ez nem születik meg talán ki sem tör az egész. Félek hogy elindul egy folyamat... Ti mit gondoltok erről fideszes honfitársaim?
2019. jan. 19. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak fele. De az elég.
2019. jan. 19. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

"Ha valóban probléma lenne és a nép elakarná zavarni őket akkor 100 ezres tömeg lenne az utcán. Nem ez a helyzet."

Dehogynem ez a helyzet tündérke. És most már Blanka áll a nép élén. Évtizedek óta konkrétan 1956 óta nem volt senki aki határozottan fel mert volna lépni az aktuális rezsimmel szemben. Most eljött az a pillanat, mikor a semmiből, a nép soraiból emelkedett ki egy új, erős vezető. Blanka egyesítette a magyar népet, a fidesz napjai megszámláltattak. Báj báj fidesz! Távárisi Konyec!

2019. jan. 19. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Látom mostmár darelnak rendesen a fidderek. Bájermünyen Zsótika egyenesen őrjöng. Blanka neve hallatán teljesen kikel magából, a többi nyomorék fidder meg az ágy alá búj.

Mi ez ha nem forradalom? Előre magyarok! Éljen Blanka!

2019. jan. 19. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Azért ez a Blanka nem akkora valaki. Nem lesz Petőfi kettő. Ettől függetlenül én sem vagyok fideszes és a közvélemény kutatásoknak ne higgyél mivel a fidesz képes úgy módosítani az alkotmányt hogy az nekik legyen jó. Most is így van kettő harmada a parlamentben
2019. jan. 19. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

Blanka az új Zsándárk!

Máglya nélkül is tud égni.

2019. jan. 19. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Aggódnod más miatt kell. De ez minden fideszesre vonatkozik...
2019. jan. 20. 08:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi miatt, wbiker? A frászt hozod rám.
2019. jan. 20. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!