Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan írnátok le saját...

Hogyan írnátok le saját szavaitokkal a következő fogalmakat?

Figyelt kérdés

Szélsőjobber

Turbómagyar

Libsi

Nemzeti bolsevik

Turbódemokrata

Netnáci

2010. jún. 29. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Szélsőjobber : hát még nem hallottam, de én a sima újnyilasokra mondanám (akik tényleg nyilasok nem akikre mszp azt mondja)

Turbómagyar : akik túlzásba viszik az atilla királyos hunos táltosos mítoszokat.

Libsi: szdsz-es, füves, "éljen a kisebbség"

Nemzeti bolsevik : passz :D

Turbódemokrata : MSZP-Gyurcsány féle gondolatmenetű, akik félreértelmezik a demokrácia lényegét.

Netnáci

2010. jún. 29. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Ez butaság... Milyen szóalkotások ezek? És hogy lehet egy bolsevik nemzeti? Ez kicsit sem fér össze... Hidd el, jobb, ha magyarul mondod, érthetően.
2010. jún. 29. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Szélsőjobber : jelenleg a jobbikosokat ugatják le így. a jobbik jobboldali elméletileg, illetve kicsit keményebb hangnemben mondja a dolgokat, ettől szélsőségezik le.

Turbómagyar: nálam az a turbómagyar aki már túlzásba viszi. Pl székelyhimnuszra tart esküvőt illetve übermeinsch-nek tartja a magyart, aki nem gondolkodik úgy mint ő az nem magyar, stb.

Libsi: liberálisok gúnyneve. Én azt libsizném le (bár nem használom ezt a szót) aki a mai álliberálisokat támogatja, pl cigányok seggének tisztára nyalása, rabok nyaldossa és mellette diszkriminálja a többség társadalmat.

Nemzeti bolsevik, ezt nem tartom számon manapság.

Tudbódemokratát sem.

Netnáci, ebből max a nácit, ez sztem nem kér jellemzést.

2010. jún. 29. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:

netnáci: csak a neten vállalja fel az olyan gondolatait, ami egyébként "náci"

netbolsevik: ugyanez "bolsevik"-ben

stb.

2010. jún. 29. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!