Hogyan írnátok le saját szavaitokkal a következő fogalmakat?
Szélsőjobber
Turbómagyar
Libsi
Nemzeti bolsevik
Turbódemokrata
Netnáci
Szélsőjobber : hát még nem hallottam, de én a sima újnyilasokra mondanám (akik tényleg nyilasok nem akikre mszp azt mondja)
Turbómagyar : akik túlzásba viszik az atilla királyos hunos táltosos mítoszokat.
Libsi: szdsz-es, füves, "éljen a kisebbség"
Nemzeti bolsevik : passz :D
Turbódemokrata : MSZP-Gyurcsány féle gondolatmenetű, akik félreértelmezik a demokrácia lényegét.
Netnáci
Szélsőjobber : jelenleg a jobbikosokat ugatják le így. a jobbik jobboldali elméletileg, illetve kicsit keményebb hangnemben mondja a dolgokat, ettől szélsőségezik le.
Turbómagyar: nálam az a turbómagyar aki már túlzásba viszi. Pl székelyhimnuszra tart esküvőt illetve übermeinsch-nek tartja a magyart, aki nem gondolkodik úgy mint ő az nem magyar, stb.
Libsi: liberálisok gúnyneve. Én azt libsizném le (bár nem használom ezt a szót) aki a mai álliberálisokat támogatja, pl cigányok seggének tisztára nyalása, rabok nyaldossa és mellette diszkriminálja a többség társadalmat.
Nemzeti bolsevik, ezt nem tartom számon manapság.
Tudbódemokratát sem.
Netnáci, ebből max a nácit, ez sztem nem kér jellemzést.
netnáci: csak a neten vállalja fel az olyan gondolatait, ami egyébként "náci"
netbolsevik: ugyanez "bolsevik"-ben
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!