A baloldal miért nem fogja fel, hogy azért nem nyerhet a választásokon mert liberális, nem törődik a nemzeti és keresztény értékekkel?
"A magyarok nem akarnak ide migránsokat és nem szeretik a liberalizmust."
Akiket te gyűjtőszóval magyarokként említesz, azoknak fingja nincs arról, valójában mi a liberalizmus. Így irreleváns az a tény, hogy nem akarják.
Ha nem akarnak ide migránsokat, miért nem mennek reklamálni a tisztelt kormányhoz? Itt dekkol hatvanezer letelepedési kötvényes.
Vagy az rendben van? Ha ellenőrizwtlenül jön, pénzért, akkpr szeretjük, ha ellenőrzés után jönne, akkor ellenség?
Ne félj a gondolkodástól, nem harap!
Én nem vagyok fidesz szavazó és nem vagyok agymosott sem.
Pomt azt mondom,hogy az agymosott embereket így lehetne megnyerni
"Aki letelepedési kötvénnyel jött azoknak nem volt papírja neve állampolgársága? 😳 nem tudtam"
De, volt papírja. Állampgársága és neve is. Tudod mije nincs? Nemzetbiztonsági átvilágítása.
Akiket meg kvóta szerint 'kellene" beengedni, azokat megszűrnék nemzetbiztonságira és akinél a legkisebb gáz is van, mehet ahonnan jött.
A magyarok jelentős részét nem érdekli semmiféle vallás,templomba sem jár senki.
Jó lenne már végre felnőni a valósághoz és elfelejteni a meséket,babonákat és egy reális pártra szavazni,nem olyanra,ami 10 parancsolatra alkotna törvényeket.
Nem a középkorban élünk,fel kellene már fogni végre.
Akikről te beszélsz,a 60+-os öregasszonyok,nem rájuk kellene alapoznia,hanem a fiatalokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!