Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soros lebukott? Mégsem jó...

Soros lebukott? Mégsem jó szándékból akar "nyílt trásadalmat"?

Figyelt kérdés

Vicces, hogy nyílt társadalmat akar ráerőszakolni az emberekre - amit ők nem akarnak - miközben a villájában 3m-es kerítés véd mindenkitől. :XD [link]

Úgy tűnik nem meggyőződésből, jóságból akar nyílt társadalmat?

2019. jan. 17. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát ja, sok azért ez már, még Fideszesként is ezt mondom. Nem konkrétan ez, de ez az örökös Sosorosozás na az tényleg fullasztó már! Én úgy gondolom, hogy aki megakarta érteni, az már megértette! No de ez nem is egy tőlünk eredő "hír". Amerikában ennek biztos másabb a megítélése, ott ahol még a kerítés sem egy olyan evidens dolog, hogy az van a házad körül, tehát jobban "ül" ez, mint nálunk. Nálunk még a középosztályhoz tartozóknál is simán előfordul ekkora kerítés, max. nem ilyen hosszú. :)

Igazából nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez nyilvánvalóan a saját védelmét és az ingatlanja védelmét szolgálja, s ha ennek ilyen szerepe van és Ő is úgy gondolja, hogy ez szükséges, akkor egy határ menti kerítés sem jelent mást, mint a saját védelmed, a saját területed, a saját ingatlanod védelme, hisz megannyi épület úgymond "közös", mindannyiunké, a piacunk, a gazdaságunk is kvázi mindannyiunké stb. stb. Értem én, csak, ahhoz, hogy az ilyesminek legyen súlya (aminek egyébként akár valóban lehetne), ahhoz abba kellene hagyni az ész nélküli Sorosozást, mert az ide vezet, hogy sokan ennyit nem képesek átlátni, hogy ez teljesen ugyanaz a helyzet, mert be vannak oltva ellene az örökös Sorosozással!

2019. jan. 17. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Első Viktorunk háza

2019. jan. 17. 14:59
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, te amúgy tudod, hogy mi az a nyílt társadalom? Van valamiféle fogalmad róla?

Elhiszed nekem, ha azt mondom: a nyílt társadalom nem azt jelenti, hogy ne védjük kerítéssel az ingatlanunkat?

2019. jan. 17. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

"Az origót olvassa és a das magazin-t fakenewsozza, ez teljesen kész! :DDDDDD"

Na de a Das Magazin az Nemzethy vagy nem? Na ugye, hogy nem!

2019. jan. 17. 15:18
 15/19 felkelhetetle ***** válasza:
80%

Kedves kérdező!

Ha valaki bármilyen témában egy Origós cikket ad meg forrásnak, azzal nem lehet értelmes vitát lefolytatni ennyi erővel megadhattál volna egy viccoldalt is mint forrás.

Ezt nem azért mondom mert az Origó Fideszes (azzal önmagamban nem lenne baj, hisz az ellenzéknek is van újságja még ha jóval kevesebb is mint a Fidesznek...), hanem azért mert az Origó gyakorlatilag sorra bukja a pereket pl karaktergyilkosságok vagy valótlan állítások miatt. Vagyis bőven ki lehet jelenteni hogy valótlan dolgokat állít.

Ha az ellenzéknek nem hisszel akkor remélhetőleg hiszel a bírói döntésekben illetve a magyar törvényekben.

Bár nem tudom hogy miért vettem komolyan ezt a kérdést nagy valószínűséggel csak trollkodsz hiszen a Fideszesek nagy része is tisztában van vele hogy ezek nem valós hírek, főleg hogy ezeknek a cikkeknek a nagy része feltételes módban van írva illetve át vannak fogalmazva úgy hogy az teljesen másfajta valóság érzetét keltse az olvasóban mint a realitás...

2019. jan. 17. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

"nyílt társadalmat akar ráerőszakolni az emberekre - amit ők nem akarnak"

Aha...

Esetleg van még tudomásod olyanról, amit rám akarnak kényszeríteni, de nálam jobban tudod, hogy én nem akarom?

2019. jan. 17. 16:17
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
#O1G
2019. jan. 17. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Uh, tetszenek ezek a gondolatmenetek.

Hogy lehet, hogy a majomnak évmilliókba tellett emberré válni, amikor egy majom nem is él addig? Sakk-matt, ateisták. XD

2019. jan. 17. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó volt a cikk :D Eskü megnevettetett :D

Ahogy látom a cikkíró nem is adta hozzá a nevét. Bár én azon is meglepődtem, hogy maga az Origo igen. Sok nevetséges dolgot írtak már, de szerintem ezt mondjuk kihagyhatták volna xd

2019. jan. 17. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!