Én egyébként mazochista vagyok, és úgy 2016-17 körül még olvastam a fideszes lapokat, de egyszerűen nevetséges hogy mennyire hülyének nézik az olvasókat.
Próbáltam a felszín alá látni, a propaganda anyagokat direkt kerültem és szerettem volna normális cikkeket találni, de nem jártam sikerrel.
Felszínesek, önismétlődőek, a szakmaiság legcsekélyebb jelét sem látom bennük.
Csak uszítani tudnak és gyűlölködni.
Ezek után nem tudom elképzelni, hogy egy normális intelligencia szinttel rendelkező ember hogyan tud Ripost-ot vagy 888-at olvasni (és úgy, hogy még komolyan is veszi őket, és elhiszi mindazt amit oda leírtak).

Az Észak Koreai média itteni megfelelői. Egy szavuk se igaz, legjobb esetben röhögni lehet rajtuk.
Egrytelen céljuk OV hatalmának fenntartása és mindenki más megfélemlítése.
Akik ezt a gépezetet szolgálják ki, minimum a lelküket adták el. Azok akik félelemből szolgálnak ki egy rendszert mert mondjuk megölik a családjukat, azokat még lehet sajnálni, de az előbbiekre nincs mentség.
Na ezeket kéne behinteni sóval és ledozerolni a francba, az utolsó tégláig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!