Fideszesek! Mit tennétek ha kiderülne hogy a gyereketek ellenzéki és utálja a fideszt meg orbánt?
Semmit nem tennék, a családon belül semmi keresnivalója nincs a politikának! Elég mindenhol máshol ezt a sok mocskot látni, érezni ami történik.
Megette a fene ha politikai ideológiák vezényelnék a kapcsolatomat a saját családommal.
# 13 Akkor most ti Fideszesek magyarázzátok már el mi köze intelligenciahányadosnak a politikai ideológiához?
Kíváncsian várom a választ. Nem szeretném az feltételezni hogy valójában fogalmad sincs mi az az IQ és mégis dobálózol vele, bár ebben a szituációban elég nehéz nem ezt hinni.
Én nem fideszes vagyok, de ha az lennék akkor semmit.
Szerintem pedig igenis fontos a politika!
A politika meghatározza az egész életünket! Politizálni egyáltalán nem bűn vagy veszélyes valami, hanem az lehet kellően szórakoztató, színés, vicces és összetartó is. A politikát nem az kell meghatároznia, hogy kihez kapcsolódunk, hanem hogy miben hiszünk, és ha valaki ezt megfelelően képviseli akkor azt szeretjük, aki meg ezt nem képviseli megfelelően vagy megpróbál elvinni valami más irányba, azt meg nem szertjük. Nem azért hiszünk el valamit egy politikusnak mert azt modnja, hanem azért mert alá támasztják a tapasztalataink. És ezeket a tapasztalatokat akkkor tudjuk megerősíteni, hogy ha a világról alkotott képzeteinkett képesek vagyunk normálisan, megfelelő hangsúllyal és megfelelő stílusban megosztani egymással. És ez maga a politika! És bármilyen politikai erő aki megpróbál téged rá venni arra, hogy semmilyen esetben se politizáljál és ne foglalkozzál politikai kérdésekkel , z gyakorlatilag arra törekszik, hogy egy ilyen báb legyél vagy tollpihe, amit a politika hullámai ide oda sordornak attól függően hogy annak a széllökésnek mi a megfelelő iránya.
Szóval politizálni fontos! És nem úgy, ahogy ma magyarországon ez zajlik....
Egy videó a politikáról: https://www.youtube.com/watch?v=KrN5mReyckk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!