Régebben jobbikosak voltatok, most is azok vagytok meg?
@nno állandóan ez ment itt gykn.
Érdeklődni szeretnék politikai
hovatartozasotokrol.
Mert anno irt mindenki jobbikos szajhos volt. De mintha mar csak "szajhos" volna
Én igen, 2009 óta! Régen volt egy több százezres ha nem milliós réteg aki ugyan vagy a Jobbikra vagy a Fideszre szavazott, de a másikat sem tartotta annyira szörnyű pártnak, mivel jobb / bal vagy nemzeti / liberális volt a törésvonal. Voltak akik a Fideszre szavaztak mondván hogy a Jobbik szélsőséges. Egyébként én sem szimpatizáltam az ilyen Novák Előd-féle vonallal, de gondoltam a Fidesznek van elég szavazója, és inkább a Jobbik a legyen a 2. legnépszerűbb párt mint az MSzP.
Azóta a Fidesz meg Jobbik ugye helyet cserélt, és a radikális jobbikosok jó része át is pártolt a Fideszhez. Nekem mindenesetre a néppárti Jobbik sokkal jobban bejön.
Valamikor 10 évvel ezelőtt egyet értettem a Jobbik hivatalos programjának nagy részével.
De elmentem egy rendezvényükre, ahol fellépett egy nyíltan náci zenekar, ott mondtam magamban, ez sem az én pártom.
"Valamikor 10 évvel ezelőtt egyet értettem a Jobbik hivatalos programjának nagy részével. De elmentem egy rendezvényükre, ahol fellépett egy nyíltan náci zenekar, ott mondtam magamban, ez sem az én pártom."
Valahogy nem értem, hogy mire számítottál. :D
2010, 2014, 2018-ban a Jobbikra szavaztam. 2010-ben tiszta szívből, 2014-ben elgondolkodva azon, hogy talán jobb lenne a Fideszre szavazni, 2018-ban csak megszokásból, a szívem ekkor már a Fidesz felé húzott.
A „Mi Hazánk” lépéseit figyelemmel kísérem, de legközelebb a Fideszre fogok szavazni. Félek attól, hogy a „Mi Hazánk” is elbalosodik az MDF és a Jobbikhoz hasonlóan. Sokkal jobb a rend. A Fidesz a jobboldali fordulata óta folyamatosan a haza érdekeit szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!