Ellenzékiek! Valaki el tudná magyarázni, hogy miért jó az, hogy Szél, és Hadházy beült az mtv várójába avval a tudattal, hogy úgysem kerülnek be az adásba?
Figyelt kérdés
Én is ellenzéki vagyok, azt értem, hogy 2 vezető politikus be akar kerülni a közmédiába, de azt nem értem, miért ücsörögnek ott egész délután, hiszen TUDJA mindenki nagyon jól, hogy nem fognak bekerülni se adásba, se az igazgatóval, vagy bárkivel komoly interjút vagy bármit készíteni. Miért mennek be akkor? Vagy tényleg arra számítanak, hogy ott normálisan kezelik majd a dolgot?2019. jan. 14. 17:16
11/11 anonim válasza:
Ezek alternatív módszerek amiknek többnyire nem az lesz az értelmük ha teljesül az amiért elvileg történik, hanem a figyelem ráirányítása egy problémára vagy éppen a problémával szembeni eszköztelenségre. Általában autokráciákban és diktatúrákban szorul az ellenzék ilyen akciókra ahol az állampárt biodíszletté silányította a szerepüket megfosztva őket a normális esetben alkalmazható hatékony eszközöktől. Ebben a konkrét esetben tökéletes eredményeket értek el az ellenzékiek, holott nem olvasták be a kis dolgaikat és nem is fogják. De csupán azzal a semmiséggel, hogy megjelentek a közmédiában a törvény adta jogaiknál fogva annyira ráijesztettek a korrupt kormányra, hogy azóta minden egyes napon leleplezi magát a hatalom. Lábbal tiporják a törvényeket kamerák kereszttüzében és ebben részt vesz a magyar rendőrség kormányzati parancsnak engedelmeskedve. Olyan dolgokat engednek meg maguknak ami élesben és élőben közvetítve ezrek szeme láttára bizonyítja, hogy nem működik a demokrácia és a Fidesz kormány kőkeményen autokráciát üzemeltet. Ez az értelme! Az ilyen lelepleződések nagyon fontosak mikor egy ilyen korrupt rezsim ellen próbálod felvenni a kesztyűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!