Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog összeomlani a...

Mikor fog összeomlani a magyar gazdaság?

Figyelt kérdés

Sajnos számomra teljesen egyértelmű, hogy be fog következni. Gazdasági területen dolgozom és rengeteg döntés aggasztó, amit a gazdaság fejlődése érdekében hoznak, azonban véleményem szerint hosszútávon fenntarthatatlan állapotokat fog eredményezni.

Jelenleg a gazdaság motorja az uniós források. De ezt az elképzelhetetlenül sok pénzt az évek alatt nem tudtuk értelmes módon felhasználni.

A magyar vállalkozások jelentős része nem termel exportra.

A multikra épülő gazdasági modell pedig éppen kifulladóban van a nagymértékű munkaerőhiány miatt.

Ezzel szemben a gazdaság túl lett hevítve. A jelenlegi gazdasági növekedéi ütem halálbiztos, hogy nem lesz fenntartható.

A világpiac alakulásáról és a brexit várható hatásairól nem is szólva.

Nem részletezném tovább, mert ahhoz nem elég ez a felület.

A kérdésem a kollegáim felé, hogy ti is ilyen aggasztónak látjátok a helyzetet, mint én? És ha igen, szerintetek mikor üthet be a krach, ha a gazdasági politika nem változik meg gyökeresen, és rövid időn belül?

2019. jan. 13. 15:16
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
gazdasági politika = gazdaságpolitika
2019. jan. 13. 15:24
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Mennyit kaptál sorostól ezért a kérdésért? A Magyar Nemzethy Keresztyén Gazdaság Orbán Viktor Miniszterelnök Úr vezetésével soha nem fog összeomlani, a gazdaság folyamatosan növekszik, egyre több értéket termel a Magyar Nemzethy Haza.
2019. jan. 13. 15:29
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Ha tényleg gazdasági területen dolgoznál, tudhatnád, hogy nem lehet pontosan megmondani, csak tippelni lehet. Bármikor jöhet a válság, sokan már idén 2019-re "várják".
2019. jan. 13. 15:31
 4/16 A kérdező kommentje:
#3 Persze hogy nem lehet megmondani pontosan. És én nem is ezt kérdeztem.
2019. jan. 13. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha netalán összeomlana a "nemzethy köresztyén gazdaságunk", még azt is ráfognák a Sorosra, Brüsszelre vagy esetleg az "elmúttnyóccévre".
2019. jan. 13. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
14%
2010-ben, miután Bajnai Miniszter Elnök Úr átadtad a hatalmat a FideSS-nek és orbán viktornak, már összeomlott. Azóta évente 1 millió ember hagyta el az országot és most a rabszolgatörvény bevezetésével már évente 2 millió fogja elhagyni. Közben pénteken bebizonyosodott, hogy államcsőd van, mert a nyugdíjakat sem tudták kifizetni, mert Putyin csak délután utalta a hitelt.
2019. jan. 13. 16:10
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
Semmikor. Magyarország gazdag ország. Igazából Európában csak Luxemburg és Svájc előzi meg.
2019. jan. 13. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
4%
Lassan már Monacoval és a svédekkel meg a norvégokkal fogunk versengeni, ha eddig el nem hagytuk őket.
2019. jan. 13. 16:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy nem ez a fórum a legmegfelelőbb az ilyen kérdések megvitatására. De azért köszönöm a válaszokat!
2019. jan. 13. 16:32
 10/16 anonim ***** válasza:
6%
Most pont, hogy stabil kézben van a gazdaság. De ha pl. azokra kerülnének hatalomra akik csinálják a káoszt az utcákon és nem tudnának egymás között megegyezni a dolgokban na akkor jöhetne egy összeomlás.
2019. jan. 13. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!