Kiábrándultam mindenkiből, mit tegyek?
Eddig Jobbikosnak éreztem és vallottam magam, de már ebből is kiábrándultam. Hogy miért?
Mert bunkóbbnál bunkóbb emberekkel van tele. Nem akarom részletezni, saját ismeretségi körömből beszélek.
Az MSZP-t csak azért hallgatom meg néha mert olyan viccesek ahogy náciznak. A FIDESZ meg most bizonyítja, hogy mekkora sz*rok is igazából.. Orbán Vikike lehazudta az égről a csillagokat, látjuk mekkora eredménye van.
Szóval a lényeg, én már szégyellem, hogy itt kell élnem. Nem azt, hogy magyar vagyok mert szerencsére arra még lehetek büszke pár ember miatt.
Én is hasonlóan érzek.Én azt mondom, itt lesz az önkormányzati választás, meg lehet ismerni nagyon sok civil szervezetet amihez csatlakozhatsz/támogathatod őket.
Fontos lenne, hogy végre magyarországon is megerősödjenek a civil szervezetek,érdekképviseletek.Ezáltal nagy nyomást lehetne gyakorolni a kormányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!